• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Maç gerçektende zevkliydi.Bütün yıldızları sahada aynı anda görmek inanılmaz.Lauren Jackson cok çekici bir hatun ama sacları sarıya döndürmasinde yarar var.Fowles harikaydı ama onu pota altında besleyenlar Sue Bird ve Pondextar bunada dikkat çekerim.

Tamika harbiden büyük oyuncu tekrar alınmasında yarar görüyorum.Angel McCoughtry ,Tina Charles ,Candice Dupree ,Michelle Snow hepsi büyük oyuncular.

Fowles'ı pota altında muhteşem beslediler,özellikle ikili oyunlarda içeriye devrilip defalarca boş turnike attı,inşallah biz de onu doğru kullanabiliriz.

Fowles'ı gerçekten tebrik etmek lazım süper oynadı. Maçın en komik yanı Tina Charlesla Auriema'nın diyoloğuydu. Tina üçlük atabilirmiyim diye sordu. Koçta Sokarsan sana 50 dolar vercem sokamazsan sen bana 25 dolar vercem dedi. Sokamadı üçlüğü 1.1 saniye kala çıkarttı oyundan Tina'yı ciddi şekilde sana at demedim dedi. Koptum ya süperdi. Ama Doğu ve Batı maçları daha güzel oluyor. Louren, Becky ve Sancho yoktu.

Cim Bom?lu Fowles MVP!

WNBA All-Star maçında Amerikan Milli Takımı, WNBA Karması?nı 99-72 mağlup etti?

Maçın en değerli oyuncusu, gelecek sezon Galatasaray Medical Park forması giyecek Sylvia Fowles oldu. Sylvia Fowles, 23 sayı-8 ribaundla maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Smaç vurmamış mı yahu? :)

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
Smaç vurmamış mı yahu? :)
Sırf smaç için o kadar bekledim alsın oyuna diye. Ama ABD'nin koçu son çeyrekte Sylvia'yı oyuna hiç almadı.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Aynen Emre...Az sövmedim o koça ...
Sende mi sçvdüün abi. :)
ama benim kadar sövmemişsindir. :)

Emre :)

Şu anda Sky maçı başlıyor.

http://www.wnba.com/games/live.jsp?gameid=1021000105
bilde

Galatasaray, Washington Mystics?in deneyimli oyuncusu Katie Smith?e talip oldu. 1974 doğumlu ve 1.80 m boyundaki Smith, önceki sezon şampiyon Fenerbahçe?nin kadrosunda yer almıştı.

WNBA sezonuna iyi başlayamayan ancak haftalar ilerledikçe eski formunu yakalayan Smith, 1 Temmuz tarihindeki Phoenix maçında 9?u son 12 saniyede olmak üzere 25 sayı atmış ve takımının 107-104?lük galibiyetinde etken olmuştu.

Amerikan Milli Takımı ile 3 Olimpiyat, 2 Dünya şampiyonluğu bulunan Smith, 2010 WNBA sezonunu 9.8 sayı, 1.9 ribaund, 2.8 assist ortalamalarıyla oynuyor.

basketfaul.

ne dersiniz oluırmu?
olursa nasıl olur?

Bize 1 en kötü 2-1 oynayabilece biri lazım değil mi ?

katie 2 3 oynayabiliyor ama bence hiçte fena olmaz avrupa kupaları için .

Fenerbahçe'ye ne verdiki bize ne verecek...Alınırsa yanlış transfer diyebilirim kendi adıma...Ayrıca avrupa kupalarında nasıl oynayacak?Amerikalı olacaksa alacağımız isim Tamika'yı seçelim,olmadı bir devre bekleriz ocakta katılsın...Augustus ile çok iyi bir ikili olurlar...

Sky Liberty'e 57-54 mağlup olmuş.

Fowles 12 Sayı 19 Ribaund 3 Asist 4 Blok ile maçı tamamlamış.
9 şut kullanmış; 4/9 atmış.

Sylvia'ya,Franklin ve Pondexter sürekli ikili sıkıştırma yaptılar.Bu yüzden Sylvia 5 top kaybı yaptı.

Uzakta aramaya gerek yok bize direk Cappie lazım. hem 1 hem 2 istediğin yere koy takır takır oynar. Işıl-Cappie-Augustus-Bahar(Melisa)-Sylwia 5'iyle ne Diana T. ne başkası durduramaz.

bize avrupa pasaportl u biri lazım ama oyuncu kalmadı işimiz zor ..

Haluk Yıldırım alınıyorsa Cappie'de hadi hadi alınır...Fenerbahçe kongre üyesi bir kadın,Fenerbahçe'nin bayrak ismi olan başka bir kadın bu formayı giydiyse Cappie'de rahatlıkla giyer...

Geri