Minnessota'nın Maya Moore'un 26,Seimone Augustus'un 20 sayıyla yıldızlaştığı maçta Connecticut'ı 90-67 mağlup etti.Oyuncumuz Tina Charles,6 sayı ve 8 ribaund ile oynadı,saha içi yüzdesi 13 te 3 olan oyuncumuz vasat bir performans gösterdi.
Chicago'nun Atlanta'yı 81-69 yendiği maçta ise oyuncularımızdan Epiphanny Prince 24 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken;ayrıca 2 asist ve 3 top çalmayla oynadı.
Sylvia Fowles ise kendi potansiyeli göz önüne alındığında;vasat bir maç çıkarmasına rağmen 10 sayı,12 ribaund,5 blok ve 3 top çalmayla oynadı.
Özellikle Sylvia'nın Lindsay Harding'e yaptığı Vincent Jones bloğunu izlemenizi öneriyorum,şahaneydi
Ayrıca rakiplerimizin oyuncularından Angel McCoughtry 17sayı,8 ribaund ve 6 asist ile oynadı fakat bana kalırsa kötü bir maç çıkardı zira 6-23 gibi bir yüzdeyle oynadı,ayrıca 7 de blok yedi.
İlk yarıda çok kötü bir performans gösteren Beşiktaş'ın yeni transferi Courtney Vandersloot ise ikinci yarı harika bir oyun oynadı ve maçı 16 sayı,9 asist,3 ribaund,3 top çalmayla tamamladı.
Beşiktaş bence başlangıç adına çok iyi bir transfer yapmış,Chicago Sky'ın hemen hemen tüm maçlarını izliyorum,kendisi ligin en iyi guardlarından biri olmaya aday...