www.gsstore.org(Basketbol formaları satışta)

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Barış Çamur":2idfh6cz]Volkancım boşuna bekleme kardeşim daha ablama olacak forma sözü var Beykoz maçıyla ilgili bir konudan ötürü.. =)
Alıcam ama sopa alıcam size :)[/quote:2idfh6cz]

Abi ayıp oluyor ama :)
Demedin mi Beykoz maçında böyle böyle olsun forma alcam diye =)
Bizde sana sosisli ısmarlıcaz :)

Re: www.gsstore.org ve basketbol ürünleri!

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":366gx4lq]Arkadaşlar yeni yönetimimiz sanırım bazı şeyleri düzene sokmaya başladı.Yeni basketbol formalarının taraftarlara sunulması bunun kanıtlarından birisi.Adnan Polat ve yönetimi ile beraber Galatasarayımız taraftarınla elele her şubede başarılara koşacaktır..
[/quote:366gx4lq]

Nadirde olsa sana katılıyorum :) Çünkü Sayın Polat taraftarı bu işe tamamen soyundurmak istiyor ! Adnan Polat başkan olduğundan beri 2 store açıldı ve daha sonra da bu oldu. Seneye daha büyük işler yapacağına inanıyorum !

Şortuda var o da güzel :)

o1100.jpg

Yönetim doğru bir karar alıp çubuklu basketbol formalarını satışa sunmuş. Sol göğüsteki ULEB CUP logosu da formaya kişilik kazandırmış.

60 YTL lik satış fiyatı ise aslında biraz yüksek. Tamam kredi kartına 4 taksit seçeneği varmış ama herşeye ragmen 60 yerine 40-45 tarzı bir ücretlendirme yapılsaydı çok daha başarılı bir satış rakamına ulaşılabilirdi. Şort da ise GS logusunu göremedim, unutmuşlar mı acaba :shock: :roll:

Arda abi bu yılki ULEB CUP formalarının şortunda Galatasaray logosu zaten yoktu ki..

Ülker reklamı, Lescon Reklamı (Sol Taraf)
Uleb Logosu, Forma Numarası (Sağ Taraf)

Volkan Kiziltas' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3lzekuar][quote="Barış Çamur":3lzekuar]Volkancım boşuna bekleme kardeşim daha ablama olacak forma sözü var Beykoz maçıyla ilgili bir konudan ötürü.. =)
Alıcam ama sopa alıcam size :)[/quote:3lzekuar]
Abi kacmak yok alacaksın :)[/quote:3lzekuar]
Eyüp abiden ses yok CEVDET abi ye kaldık :)