evet askerimizi sağ salim karşılayıp sağ salim teslim ettik.kısıtlı saatler arasına çok anı sığdırdık.komik,entresan olaylar yakamızdan kurtulamadı gene : )
benim Sakarya'dan bindiğim otobüs Harem'den 21:00 'da kalkan otobüsmüş.X'in bindiği otobüs direkt Konya olduğu için uğramamış bizim oraya.sabah 7'de Konya'ya indim.sonra bekleye koyuldum.hemen hemen 1,5 saat sonra otobüs geldi.karizmatik askerimiz otobüsten iner inmez hemen kendini belli etti.otobüsü hızlı gelmiş saat 09:00 gibi varır demişler kendisine.Özkaymak şöförleri hızlandırmış kendini.bunu da öğrenmiş olduk : ) ilk önce ikimizin de karnı açtı.ve güzel bir atıştırma gerekiyordu.hee bu arada uA Konya temsilcisi Caner arkadaşımız da saat 09:00'da geleceğini bildiği için hem onu bekleriz dedik ve bir restauranta daldık otogarda.güzelce mercimek çorbalarımızı içtik.daldık muhabbete.bu arada çay içeremedim beyefendiye : ) içmezmiş.onu içmezmiş bunu içmezmiş : ) neyse muhabbet sırasında Galatasaray atkılı arkadaşımız Caner'i gördük.beraber biraz soluklandıktan sonra kalktık.ve tramwaya binip merkeze doğru koyulduk.Canerlere gidip X'i biraz dinlendirmek istedik.orada da poğaca,kek ve sakarya'dan getirdiğim börekleri güzelce indirdik mideye : ) yemek faslı böyle.şimdi gelelim ince detaylara :
sağolsun Caner çok yardımcı oldu.çok iyi bir insan.teşekkür ediyorum gene.Caner'in evine girerken kapısında "Eski Açık Sarı Desene" ve "antifenerbahçe" post-itleri görünce bir güzel elledi : ) canerin odası da zaten tam bir gs müzesi gibiydi.posterlere daldı.inceledi.veee bir resimde bakın lem benim dedi : ) Tellere yüklenilen beşiktaş deplasmanında kendine hayran hayran baktı italyan ultraslar gibiyim be dedi.lazio atkısı boynunda.klasik kaşkollu poları üstünde.her deplasmanda olduğu gibi..öyle orada da güzel sohbetlere daldık.bu sırada asker traşı oldu.tekrar oturduk,konuştuk. ( konuşmaların detaylarını sonra yazarım,bombalar var gene : )
sonra dışarı çıkıp temiz hava alalım.birkaç insan yüzü görelim dedik.tramwaya binmeyip yürüyerek merkeze indik.çok yakındı.hem de biraz antreman havasına sokmak istedim : ) Galatasaray Taraftarlar Derneğinin uzaktan tabelasını görünce gene yerinde duramadı.yolumuzu değiştirip şuraya girecez dedi.ve kendimizi underground tarzında bir dernekte bulduk.yeni açılmıştı zaten,güzel beğendik derneği.biraz da eğlendirici birşeyler koysaymışlar iyi olcakmış.X'in dediğine göre : ) sonra yolumuza devam ederken hemen yanımızda ufak bir trafik kazası oldu.otobüs arkadan bir araca tosladı.X hemen olay mahaline yürüüü dedi : ) gittik aracın arkası tuzbuz,ama insanlarda bişi yok.X'in derin incelemelerinden sonra tekrar yola koyulduk.hem gezdik hem de zaten yolumuzdu.bir yerde yemek yiyelim dedim.yok artık yemicem dedi ( yeseydik şaşardım zaten o midelere : )
evet şansımıza o sırada personel okuluna giden araç yaklamıştı yanımıza.daha önce o aracı 1 saat beklediğimi hatırlarım.ballı X : ) binek mi binmeyek mi olduk.erken teslim olması gerekiyormuş.bir tanıdığı mı varmış,erken gelsin demiş.öylecene bindik.hee bu arada unutmadan otogardan inince fenerium tramwayını görünce "bu ne lenn" dedi.öyle dedik. : ) evet bomba kısım geliyor.. otobüs şöförü birden yavaşladı askeri araç yanımızdan geçiyordu.camdan cama abimler konuştu."araçta asker var dedi" ne oluyoruz lan oldum ben : ) götürün bunları dedi şakasına.biz o zaman şakasına anladık.aslında otobüs şöförü iyilikten söyledi.otobüsle inince belli bir mesafe yürümemiz gerekiyordu ve X yorgundu.halen daha biz işin taşağındayız.X birden şöföre "bizi teslim etme" diye şakasına bağırış yaptı.neyse otobüs geçti aracı sonra durdu.haydi gençler atlayın asker abilerin yanına dedi.şaka olmadığını o zaman anladık : ) insek inmesek ben inmemem taraftarıydım ama X asker abilerini görünce belki de dayanamadı inelim diye koyuldu : ) ama önce biz asker değilizi biz çapulcuyuz arkadaşımızı teslim etmeye geldik dedik.olsun olsun alacak sizi dedi.o anlık zamanda indik.askeri aracın yanına geldik.asker canerle bana "asker misiniz olum siz" diye bağırdı.afalladık.yok yok biz diiliz dedik : ) arkadaşımızla geldik dedik.askeri aracın arkasında da yer yokmuş.şöför kekledi bizi.X bize biz X'e baktık." ne bok yicez şimdi" gibilerinden.otobüsle gene giderdik ama X orada vedalaşıp binmek istedi.hemen moda girdi abim : ) telefonunu bize teslim etti ve araca bindi.bugünümüz kısaca böyle geçti.X artık bir asker.biraz değişik bir teslimat oldu.canım biraz sıkılsa da bu olaya sağ salim teslim etmenin huzuruyla geri döndüm.yemin törenine de gidecez.bakalım evci kağıdı çıkarbilirsek,cumadan pazara kadar dışarıda kalabilir.bende,canerde.kafasına estiği gibi.o gün gelsin çeşitli işlemleri yürütecez.şu an kampüsteyim dersi kaçırmayayım ve toz olayım.sevgiler saygılar...