X şimdi asker

Dün Ankara' da " X' in şafağı kaç? " gibi bir soruyla muhattap oldum ehehehe ben dedim herhalde 290-300 arası birsey olması lazım ehahehahehaheh harbi safak kac canım :)

kardeşim sakın çankırı ya kötü deme ben ankarada askerlik yapıyorum biliyosun keşke şırnak ta askerlik yapsaydım diyorum benim burda 201 albay 5 tane paşa var sadece benim le birlikte aynı odayı paylaşan 3 albay 2 tane yarbay var kafa selamımı beğenmeyen bir paşa yüzünden azdaha gataya gidiyodum birileri girdide kurtulduk senin orası sanırım çankırı ılgaz dinlenme tesisleri çok rahatmış duyduğum kadarıyla çok rahatmış.Ayrıca ankaraya ilk geldiğinde bira sözüm var.unutma
kardeşim kendine iyi bak geldiğinde görüşürüz

Ankarayi hic istemiyordum.Bilirim biraz =)
Cankiri ortadayim.Ilgaz uzak kaliyor.
Ankaraya gelicem bir kere herhalde.Kacabildigim surece istanbul dusunyorum cunku =)
Garnizon komutaniyiz bu arada.Izinler fazla olmiyabilir.

X' Alıntı:
Ankarayi hic istemiyordum.Bilirim biraz =)
Cankiri ortadayim.Ilgaz uzak kaliyor.
Ankaraya gelicem bir kere herhalde.Kacabildigim surece istanbul dusunyorum cunku =)
Garnizon komutaniyiz bu arada.Izinler fazla olmiyabilir.
Eğer Ilgaz'a giderseniz Kamp Komutanını tanırım.Kışın süper kayak yapılıyor süper bir mekan Bilginize....

Gören duyan da X askerlik yapıyor zanneder, ah o askerlik(!) fotografları bende olacaktı ki görecekti cümle alem beyfendinin yaptıgı askerligi .. :ehue

Bahtsizbedewi' Alıntı:
eee 'gsbasket.org' un fırsatlşar avantajından sadece 1i dir bu olay :p
:atki

sarı kırmızıya gönül vermenin daa bi çok avantajıvardır..

yeni avantajlarımızla en kısa sürede karşınızda olcaz.. :kop

Astekler safakmi sayiyor ne zamandir 8)
Donuyorum yanliz.Yakit bitti hava 3-4 derece arasinda degisiyor.Resmen buz kalibi oldum 2 gundur.