• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ya Doğmasaydın? :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Abi bir sene daha yaşlandın valla iyce ihtiyarladın bi kaç seneye basketbol şubesine liseli abi sıfatıyla müdahalelerini bekliyorum :) . Şaka bi yanna nice mutlu senelere abi.

Nice Mutlu Yıllara..

Nice mutlu yıllara.

Mutlu yıllar Mithat Abi...

daha guclu, daha sakin
daha mutlu, daha suskun..

mutlu bir yil dilerim ..

Mutlu yıllar Mithat abi .

cezalıydım şimdi fırsatım oldu abi. mutlu yıllar abi

Mutlu yıllar abi.

Sana hediye olarak Kerem'le Kaya'nın gelmeyeceği haberini vermek istiyorum :ehue

Mutlu Yıllar..

Mutlu yıllar

Hepinize çok teşekkür ederim.Bir konuyada açıklık getireceğim allahın izniyle doğacak çocuğum erkek,kısaca bir nesil daha kurtulamıyacaksınız.

Mithat Duran' Alıntı:
Hepinize çok teşekkür ederim.Bir konuyada açıklık getireceğim allahın izniyle doğacak çocuğum erkek,kısaca bir nesil daha kurtulamıyacaksınız.
Hayırrrrrrrrrrrr olamaz :) Nice Mutlu Yıllara Mithat abi :)

Mithat Duran' Alıntı:

Aman Allah'ım.. :)

Mithat Abi nice senelere... Kusra bakma geciktiğim için yeni görüyorum.. :)

Allah analı babalı büyütsün Mithat abi açıkcası bi tane daha Duran kaldıramaz bu site haberin olsun :)

Nice yıllara muhalif adam:)

Tanıdığım günden beri içten ve samimi yaklaşımınla iyi bir dost kazandığım için mutluyum

heleki langırttaki uyumumuzla sıkı bir ortaklık kurduk:)

sen muhalefet et,sen o attığın kahkahalarla hep aramızda ol.ve biz seni kızdıralım!

Geri