• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yabancı diziler..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Bu arada heroesta bir türk oynıcakmış yakında.

Lost un daha 6. bölümüne geldim.Ama direk sardı.Benim adamım o kel kafalı.Herşeyi biliyor.Adam mucizevi adam zaten.Uçaktan düşüyor ayakları yere basıyor.Helal. :)

Heroesun s02e05 i de seyrettik.
Weeds 2 sezon bitti.
Lost zaten bitmişti bekliyoruz yeni bölümü.
House MD 3. sezona başladım.
Sırada Prison Break var.
kafayı yedim evet.

Lost ilk sezon bitti 2. sezonu alcam 2-3 güne.EE artık 3. sezonuda Murat abi yollar bana. ;) :)

Re:

Murat İnal' Alıntı:
Bu arada heroesta bir türk oynıcakmış yakında.

Ne o yoksa sen mi oynayacaksın :D

Sakıncası yoksa, senin yetenegin nedir? :roll: :D

Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Lost un daha 6. bölümüne geldim.Ama direk sardı.Benim adamım o kel kafalı.Herşeyi biliyor.Adam mucizevi adam zaten.Uçaktan düşüyor ayakları yere basıyor.Helal. :)
O değirmenin altından çok sular döner, hemen kapılma birisine :)
Neyse spoiler vermeyelim.

Ben Lost'u bitirdim.
24'ün de birinci sezonu bitirdim. Evde 3 sezon daha duruyor ama izleyemedim.
Bir de Prison Break izlemek istiyorum nasipse :)

Re: Re:

Ali Keskin' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":d4119]Lost un daha 6. bölümüne geldim.Ama direk sardı.Benim adamım o kel kafalı.Herşeyi biliyor.Adam mucizevi adam zaten.Uçaktan düşüyor ayakları yere basıyor.Helal. :)
O değirmenin altından çok sular döner, hemen kapılma birisine :)
Neyse spoiler vermeyelim.

Ben Lost'u bitirdim.
24'ün de birinci sezonu bitirdim. Evde 3 sezon daha duruyor ama izleyemedim.
Bir de Prison Break izlemek istiyorum nasipse :)[/quote:d4119]
Evet herkes öyle diyor. :) Ondan çok şey çıkacak ama bakalım.

Bir tavsiye , bana da vermişlerdi. Ben de geç izlemeye başladım.
Çok hızlı izleme Lost'u. Sindire sindire izle :) Ocakta yeni bölüm zaten.
Bittikten sonra öyle ortada kalıyorsun :)

Ama bir sorun var.Her bölüm bittiğinde öyle bir yerde bitiriyorlar ki hemen diğer bölümü izlemem gerektiğini düşünüyorum.Yoksa beynimi fareler yiyor. :)Belki 4. sezon başlamadan 1 hafta önce 3 sezonu birdaha izlerim. :)

cnbce = hemen hemen bütün diziler ....lost fırtınasını yazmaya gerek yok...banko :)

Lost başlıyor bu gece...Merakla bekliyoruz :)

Micheal..
İlk kim ölür :D

Valla o değilde acaba gelen uçak mıdır gemi midir artık neyse ona kimler binecek onu merak ediyorum. Jack,Kate,Aron,Claire olacaktır da diğer kişiler kimler olur...

lostu bitirmiş bulunmaktayım...
hadi çıksın şu altyazılar yahu :P

Küçükken Boston Public diye garip bir dizi vardı,ona bakardım düzenli.24,The Simpsons yakalayınca izliyorum,deli sarıyor ikisi.Her bölümden sonra seriye bağlarım diyorum ama olmuyor bir türlü. :) Yazın sarmak lazım sıkılırsam.
Bir de Simpsons'ı keşke siyasete bulaştırmayıp batırmasalar.İzleyiciye ihanet sırf.

Geri