yabancı önerisi

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Bence kaliteli yabancılar almalıyız.Ayrıca Türkiyede daha önce oynamış yabancılar olursa daha iyi olur.
 
halil ünerle ...

Arkadaslar Bence Beykoza iki macın ikisindede yeniliyorsak 1.ligde efes ve ülkere karsı ne yapacagız erman kunter gibi deneyimli basketbol dahisi bir koç bulmamız lazım darüşşafakada basarılı olsa bırakmazlardı aydın örsü galatasaray alabilirdi bunlar beni korkutur 100.yılımızda fenerin veya besiktasın sampiyon olması beni kahreder işallah yabancılar kaliteli olur birazda hazırlık macında gencel vardı 2-3 tane lig baslayınca tam kıvamında olmak beni cok sevindirecek BİR GÜNHERKES FENERBAHCELİ OLACAK GERİ KALAN 364 GÜN GALATASARAYLI . :?
 
ozzy' Alıntı:
Bu adamları bu ülkeye getirmek,boşta olsalar bile ne kadar para harcamak lazımdır,bunları da bir araştır istersen

KObra bu adamların hiçbiri abartılı adamlar değil. Dikkat edersen pek çoğu daha önce Türkiye liginde oynamış adamlar ve şu an sıradan takımlarda oynuyorlar. Alacağımız adamlar bunlardan kötü olacaksa hiç almayalım zate. Ama haklısın canaydın ve ekibi 2-3 bitli amerikalı getirir harlemden. Daha iyisini beklemek hayal olur.

Standarttan bahsetmiyorum zaten ben..Bizim klüpten bahsediyorum.. :wink:
 
Re: halil ünerle ...

Dolunayda_Dans demiş ki:
Arkadaslar Bence Beykoza iki macın ikisindede yeniliyorsak 1.ligde efes ve ülkere karsı ne yapacagız erman kunter gibi deneyimli basketbol dahisi bir koç bulmamız lazım darüşşafakada basarılı olsa bırakmazlardı
-arkadaşım E.kunter'in bizi lig 3cüsü yaptığına aldanma bize bu 3cülük diğer rakiplerimiz tarafından altıntepside sunuldu.
-efes ve Ülker karşısında takımı ezik , korkak oynattı o kadar büyük gördü ki bu iki takımı bunlardan sonra lider biziz diğe bildi.
-P.Karşıyaka ve Telekomu ligi 2 maçındada yenemedi
-İTÜ , B.Kolej ,oyakreno yabancısız oynadı bunlara karşı farklı kazanılan maçlarda gençlere şans vermedi.
-beğenmediğin H.ÜNER Daçkada 2 yılda DAÇKAYI T.kupasında final oynattı
Efes ve Ülker'in arasına soktu Daçkadan kendi isteğiyle ayrıldı.
 
SEKO neden anlamıyorsu peki halil üner darüşşafakada basarılıydı biz zor kurtulduk gecen yıl lig düşmekten erman kunter 3.lüğü basarı deil son 10-15yılda eniyi basarımızdı erman kun ter o zor kısıtlı kadroyla bizi 3. yapptı.O basarı darüşşafakadaydı bizde neden basarılı deildi darüşşafakadada kısıtlı kadro vardı gecen yıl neden galatasaraydan bahsedilmedi hiç mi anlamıyuacaksın .
 
Arkadaşım bende seni anlamıyorum nedir bu E.Kunter sevgisi Fransaya giderken başka Guard yokmuş gibi Trilydılı götürdü Ardayı almak için uğraştı hala E.Kunter diyorsun adam 5yıl takım çalıştırmadı biz onu takımın başına geçirdik. giderken bizden oyuncu götürüyor.
E.Kunter zamanındaki 3cülükten kimse memnun değil Efes , Ülker , Telekom , P.Karşıyakayı yenemedi ,efes ve ülkeri ilah olarak gördü bir tane genç oyuncu kazandırmadı bunun cevabını ver dostum.
 
Bunların hepsi de Türkiye Ligi'ne gayet kolay getirilebilecek oyuncular kanımca.Zaten birçoğu daha önceden TR'de oynamış oyuncular.İki yabancı alacağımız düşünülürse ortalama 150-200 bin € ya halledilebilir bu transferler.[/quote]


yaw dostum gsnin 150-200 bin dolar ayıracağı takım bu ligde ya 2.ci ya 3.cü olur bunu tartışmıyorum bile..
 

Üst