Yahoo Fantasy NBA

Bi aralar Fantasy NBA oynardık burda, en az 2-3 lig açardık, noldu gitti mi o potansiyel.. Arda başkan yok mu fantezici burada?

Artik degisiklik olsun diye istatistik yapmayan ama gorunmeyen isler yapan oyunculari alip ccoaching ile sampiyon yapmayi mi denesem Bruce Bowen misali :p

Parma ile finale kalcagim iddiada 1e 1.05 vericek yoksa yakinda, dejavu ustune dejavu oluyor ;)

Bak daha bi şey yazmıyom Levo dürrüü, Murat ve Cem yazmış benim yerime :D

Arda başkan bi el atsana şu işe.. ya da attır birine.. lig başlıyo yau..

açıldı bi lig varmı gelmek isteyen..? isteyenler özel mesaj atsın bana,yer varsa gönderirim ben şifreleri eğer dolduysa o lig , 2. yi açarız gerekirse..

Bizim galatasarayi'de açtığım ligden bahsediyorsun galiba Levent :) Seni gördüm orada.
Her neyse lig açıldı 11 kişiyiz şu an. lig 14 kişilik. Ama duruma göre 12 yapabiliriz.
1 kişiye, istek olursa da 3 kişiye yer var. Draft 26'sında. Bir an önce ulaşırsanız iyi olur :)

evet evet Ali,Galatasarayi ' deki ligi söyledim..Parma adam lazım dedi de burdan 1-2 kişi alalım dedik..Gökçe Başaran istiyordu,Gökçe hala istekliysen Ali söylesin sana şifreleri..daha buluruz zaten o güne kadar adam..2. ligi de açabiliriz bugün yarın

Levent ÖKTENER' Alıntı:
evet evet Ali,Galatasarayi ' deki ligi söyledim..Parma adam lazım dedi de burdan 1-2 kişi alalım dedik..Gökçe Başaran istiyordu,Gökçe hala istekliysen Ali söylesin sana şifreleri..daha buluruz zaten o güne kadar adam..2. ligi de açabiliriz bugün yarın
İstkliyiz yahu.Bildiğimiz bir ligde zirveye adayız.Şifreleri birileri öm atsın bana.Kapsamlı anlatsınlar ne yapacağımı. :)

iyi iyi güzel işte..aynı ekipman 2. bi ligi daha açalım,bunlara Cem'le tek şampiyonluk yetmez..biri orda olsun diğeri öbür tarafta olsun..çok yaratık çünkü ikisi de :)

tamam açarız bi tane de buraya.. ama Cem ve ben kapatıyoruz işte, paylaşırız 2 ligi.. 3. bi lig de lazım ki 3. bi şampiyon çıkma şansı olsun.. Belki salarız o ligde gençlerin önünü açarız falan :D

Re:

Emre Ozcan' Alıntı:
Spree de gelecek.. 1 kişi kaldı demektir bu..
12 kişiydik. Gökçe Başaran'a gönderdim ben az önce, onla 13 olduk.
Spree de gelebilirse 14 oluruz. Yalnız draft tarihini halletmemiz gerekiyor.
Şimdilik 26 Ekim 21.45 olarak gözüküyor, unutmayın.

Ben şımarmam bu arada :p