Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Eric Gordon 2-3 hafta sakatmış. 2, 3 ve 4. turdan seçtiğim adamlar hep sakatlanıyor. Buna rağmen son sıralardan aldığım oyuncular insan üstü gayret gösteriyorlar.

D.J. Augustin beklediğimin üstünde, muhteşem bir performans sergiliyor. Paul George ve Jeff Teague' yi drafttan sonra almıştım. Paul George attıgı 10 üçlük, Jeff çaldığı 15 top ile ekstra katkı verdi. İyi gidiyoruz iyi :)

Bu arada Ali daha önce sitedede belirtmiş Deng'e karşılık takas teklifi bekliyor 2 kişi istiyormuş. Kimse mail falan atmamış, Eren'le ben sanki Ali'nin ağzından konuşuyor gibi görünücez diye endişe ediyoruz aslında o yüzden Boston ve Ali ile ilgili teklifi olan ya foruma yazsın yada adamın mail adresine mail atsın arkadaşlar, bizide bu potansiyel yanlış anlaşılmadan kurtarın :)

Biz Wesley ile Reddick'i verebileceğimizi belirttik, son takasta birazda biz ederinin fazlasını verdiğimiz için buna olabilir dedi ancak daha iyi bir teklif olursa diye buraya yazmamızı istedi bizde darılmaca gücenmece yok dedik o yüzden belirtiyorum burada :)

Beyler, tüm takas tekliflerine açığım, tüm oyuncuları takasta kullanırım iyi teklifler gelirse. Radikal değişiklikler yapmam gerek.