Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Ozaman şöyle yapalım ben normal şartlarda oynar , takip ederim ama okul sıkıştırdığı zamanlarda boşlamalar olur, birde fantasy işinde acemi sayılırız benden daha yoğun, katılımcı oynayacağını düşünen biri olursa seve seve hakkımı veririm hem ligteki arkadaşlarlarda daha ciddi bir rakip kazanırlar ;)

He yok abi her halinle kabulumüzsün sonuncu olursan seni eziklemeyiz, dalga geçmeyiz derseniz kalırım :D

Abi benim de dersler var, o kadar müsamaha olmalı. Nerdeyse herkes ilk kez oynuyor sanırım bu ligde. Acemi bol, kal yani. :)

Aman diyeyim, draft 22:00'de. :)

Bu arada beyler, ben cuma akşamına kadar online olmayabilirim. Oyuna henüz dahil olmayan arkadaşlar, bilgileri oyuna girenlerden alabilirler. Sühan abi, Doğan abi, Emirhan, Alperen falan girdiler, halledersiniz artık.

Draftlar nasıl olacak şimdi? Saat 22'de direkt önümüze liste mi gelecek yoksa orada mock draft seçeneğinde odalar var oraya mı giriyoruz?

11 kişi gelmiş son 1 kişi kalmış. O da lütfen akşama kadar katılsın lige. Bu arada mümkün olduğunca buraya yazmaya çalışın rekabet artar ve daha zevkli olur :D

beyler hem burada yeniyim hem de iş yoğunluğu bakamadım alıskanlık olmadıgından ama bu oyunu sizlerle keyif içinde oynamak eğlenmek istiyorum. yarın saat 22:00 de draft olayı var doğru anladım sanırım lig bilgileri için eren arkadasa twitterdan az once yazdım yarın oğlene kadar lige katılmıs olurum..iyi geceler

Biz geçen sene Deniz Baskın'la şike olaylarına karıştığımız için tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildik, katılamıyoruz.. Kevin Love'un takası sırasında usulsuzluk yapıldı deniyor, tapelerimizde de çıktı.

Bu sene oynayacak arkadaşlara başarılar.