Ligde sürekli sakatlık sorunları yaşadım geçen sene olduğu gibi. Eric Gordon'ı Ricky Rubio'su Pekovic'i filan derken bi ara Lebron bile sakatlandı. Şu ligde top kaybı konusunda tartışmasız en rezil ötesi takım olmama rağmen o haftadaki 4-5 sakattan dolayı turnover istatistiğini kazandığım haftalar oldu. Ancak bu eksiklerden dolayı takımı bir türlü tam göremedim. İşin garibi hala Pekovic ve Rubio katkı vermiyor
Seriye gelirsek ; şansım yüzde 10 filan.
Kısa ağırlıklı bir takım olduğum için genel yüzde tamamen şans benim için. Ancak 47nin üstüne filan mümkün değil çıkamam gibi.
Serbest atışın sene boyu ekmeğini yedim ama son hafta yüzde 60la attık. Takımım umarım bu hafta böyle komiklikler şakalar filan yapmaz
Sayı konusunda iyiydim ancak Matthews gidince biraz geriledik. Üstelik rakip baya iyi bu konuda. İşim çok zor.
Ribaundu prensip olarak yıllardır almıyor benim takımlarım. Anthony Davis - Aaron Brooks takası yapsam bile ribaundu alamam
Asist en iddialı olduğum yer. Fakat Rubio belirsiz ve karşıda Paul var. Üstelik Teague de yatış moduna geçti. Ancak elensem bile asisti kaybetmek istemem.
Top çalma konusunda tam kadroyken iyi gibiyiz. Fakat tam kadro olma olasılığımızı düşününce umudum azalıyor
Bloğu alırsam Fenerbahçe forması giyerim. O kadar iddiasızım
Top kaybında Furkan'ın takımından umutluyum. Benimkiler burayı kaybetmek için sonuna kadar zorlarlar ama sahaya çıkamadığımız için top kaybını kazanabiliriz
Sonuç tahmini : 6-3
Edit : Mustafa abinin takımı tam bir süpriz at gibi.