Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu çok iyi niyetli bi düşünce ama malesef biz daha kendi salonumuzu dolduramıyoruz o yüzdn düşünce aşamasında ileriye geçemez ama ben salonumuzun ikinci yarıda daha fazla dolucağına inanıyorum yeterki biraz daha fedakar olalım
ya maça gitme gitmeme konusunda kimse forumdakilere bişe diyemez çünkü yüzde 70 i gidiyor istanbulda yaşıyanların maça yani maç topiçlernde öle yazılıyor diğer arkadaşlarda kendi şehirlerine gelrse takımı izlmemeye detek vermye gidiyor diycmde kaç tane deplasman varki 5-6 tane istanbul takımı var zaten
ben kendi adıma konuşmam gerekrse geçen sene adanadaki türkiye kupasında yalnız bıakmadım okul arkadşlarımla gittim
mersin maçınada 15 kişilk bi grupla gittik yani forumdaki herkes olayın farkında ama sadece burdakilerin olayın farkına varmasyla sorun çözülmüyor çünkü forumdaki herkes gitse bir tribün dolmaz daha kapsamlı bi olay olmalı
mesela futbol maçının bileti 20 milyonsa 23 e verirsin yanında birde basket maçı bileti verirsin o zaman samiyene giden insanların GALATASARAYIN futbol kulübü diğil spor klübü olduğunu hatırlatırsın :?
Zaten Anadolu'da oynanan maçlar da o şehirdeki Galatasaray'lı taraftarların büyük ilgisi oluyor ama tabi İstanbul'dan da taraftar gelse tribün olarak daha organize olunabilir.
valla geçen sene beykoz maçına gitmiştik ve bizden çok az kişi vardı
yani ilk önce ist deki deplasmanlara sağlam gidelim ki bir deplasman profili çıksın basket tribünü olarak
mesela bu hafta bjk ile oynuyor tekerlekli basketbol takımımız
ve de yasak değil büyük ihtimal akatlara gitmemiz...