Yakup Sekizkök

Şu an istifa etse kendisini sezon ortasında isteyen olacak mı ? Galatasaray'la yollarının bir daha kesişme ihtimalide yok gibi.O zaman neden istifa etsin ?

Bcl'de yoluma devam ediyorum der geçer.Ben olsam bende istifa etmem bu arada.

Şu anda bu takımı sahiplenen ve bu takımın çıtasını yukarı taşımayı arzulayan herhangi bir yönetim kurulu üyesi var mı? Yönetim vizyonu değişmedikçe bu hoca gider diğeri gelir 1 yukarı 2 aşağı aynı seviyelerde gider geliriz

İki maçtır kusursuza yakın bir coaching koyuyor ortaya. Manisa maçı ve bu maç her moladan müthiş döndük, hoca topçularım kırılmasın gücenmesin modundan çıkmış. Rotasyonu çok iyi ayarlıyor. O galibiyet serisinin arkasına o efes-tofaş arası fikstürde yenilen dayak çok ağır geldi ama o kadar iyi gelmiş ki. gelmesi gerekiyormuş. Rytas maçında 20 sayı fark yemesek minimumla kapatırmışız aslında o korkunç dönemi, yine de yapacak bir şey yok.

Hocam, başın sağ olsun. Böylesine ağır bir musibetin arkasına profesyonellik örneği ortaya koyman, çıkıp böyle okkalı bir galibiyet alman, kelimeler kifayetsiz. Sana ne kadar teşekkür etsek az. Yüreğine sağlık.

Yakup hocanın başı sağ olsun. Bu hayatta en önemli şey sevdiklerimizin sağlığı ve mutluluğu. İnsanın annesi babası kardeşi eşi ve çocuklarının sağlığından daha önemli bir şey olamaz.

Sevdiklerimizin saçının tek bir teli milyonlarca galibiyete şampiyonluğa değişilmez. Yakup koç büyük bir özveri göstermiş sağ olsun var olsun. Koçun ve sevdiklerinin çok güzel mutlu bir hayatı olsun.