• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Niye hala takımın başında yahu? Bu bütçe ve bu imkanlar niye bu Ergin Ataman'ın yamağına veriliyor? Yakup Sekizkök'ün çapsızlığını ve basiretsizliğini daha ne kadar taşıyacağız? 2 Yıldır her önemli maçta yeteneksizliğini tüm dünyaya haykıran bu adamı kovmak için ne bekliyor Dursun Özbek ve yönetimi? Onu kameradan görmeye bile tahammül edemiyorum artık.

Ayıptır yahu. Koca kulüp bu çapsıza yolu gösteremiyor!
Umut Çakır ve Yakup Sekizkök bunlar birilerinin bir şeyleridir herhalde ki hâlâ görevdeler.

Yakup Bey surekli daha iyi oynuyoruz demis, kendisi hala Avrupa Basketbol Sampiyonasinda sanirim...

Takımı ligden düşerse bile çıkıp "çok güzel ligden düştük ama iyi yoldayız, seneye çıkarız" diyecek kadar da pişkin bir stajyer. Yönetim yönetim olsa geçen sene BJK serisinden sonra kovardı. Basketboldan hiç anlamayan biri bile o seride stayjerin koç olmadığı anlardı.

Her maç daha iyi basketbol oynuyoruz, diye açıklama yapıyor.
Adam bizimle eğleniyor.

Coach diyemiyorum ama şube yönetminln bu adama taraftar ne derse desin, olumsuz ne duyarsan duy kulağını tıka dediğine kalıbımı basarım. Bence bu vasatlığa kulübü alıştırmaya çalışan kim varsa hakkımızı helal etmiyoruz. Üst sıralara galibiyeti olmayan büyük takım stajyeri..

Geri