Hosley'i sevip de Graves'i sevmemek?!?!
Kusura bakmayın ama:
:ehue
Kusura bakmayın ama:
burda gülecek bişey yokki ben iyi veya kötü oynuyo demedim hosley için hala yerinde oynayamıyo ama ben onu ksk daykende seviyodum şuan bekleneni veremiyo ama yerine bi geçsin guardlar onu bi oynatmayı düşünsün gerisi gelir gravesi pek sevmiyorum doğal bişeyAlperen Kaplan' Alıntı:Hosley'i sevip de Graves'i sevmemek?!?!
Kusura bakmayın ama:
beni anlamana sevindim teşekkürler =)Alperen Kaplan' Alıntı:Özür dilerim Emre Evren sevip sevmemek yazmayı amaçlamamıştım, demek istediğim beğenim beğenmemekti ki sen de açıklamışsın olayı.
yusuf usta' Alıntı:2007-2008 Normal Sezon
Oynadığı maç 23
Maç başına sayı 9,96
Toplam sayı 229 ROBERT HİTE istatistikleri....
2008-2009 Normal Sezon
Oynadığı maç 25
Maç başına sayı 16,32
Toplam sayı 408 ANTONİO GRAVES istatistikleri...
İŞTE hite graves den iyi diyenlere en iyi cevap nerdeyse iki katıı artı graves bizim en zor zamanlarımızda bize çok maç kazandırdı...
hite ın hakettiği süreyi aldığı tek yer final 8 desem o sakatlandı kupa gitti desem iyi bir türk oyun kurucu olsa takımı öyle bir yüklenirdiki desem sahada yada 1 tane daha türk uzun olsaydıda 2 kısa oynatılabilseydi desem graves avrupada ne yaptı desem desem oğlu desem bitmez bunlar...yusuf usta' Alıntı:2007-2008 Normal Sezon
Oynadığı maç 23
Maç başına sayı 9,96
Toplam sayı 229 ROBERT HİTE istatistikleri....
2008-2009 Normal Sezon
Oynadığı maç 25
Maç başına sayı 16,32
Toplam sayı 408 ANTONİO GRAVES istatistikleri...
İŞTE hite graves den iyi diyenlere en iyi cevap nerdeyse iki katıı artı graves bizim en zor zamanlarımızda bize çok maç kazandırdı...
onun yerinde hite olurdu ve büyük ihtimalle onun aldığı süreyi alıp daha fazla katkı verirdi eminimyusuf usta' Alıntı:hite ın hakettiği süreyi aldığı tek yer final 8 desem o sakatlandı kupa gitti desem iyi bir türk oyun kurucu olsa takımı öyle bir yüklenirdiki desem sahada yada 1 tane daha türk uzun olsaydıda 2 kısa oynatılabilseydi desem graves avrupada ne yaptı desem desem oğlu desem bitmez bunlar.
BENDE GRAves olmasa desem şimdi nerde olurduk desem ne dersinn?