Yapılmayanı Yapmak İstiyoruz - Sedat İncesu

R.Sedat İncesu: 'Yapılmayanı Yapmak İstiyoruz'

Rakiplerine bir kez bile yenilmeden, namağlup olarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın antrenörü Remzi Sedat İncesu, sitemize yaptığı özel açıklamada takım olarak yapılmayanı yapmak istediklerini söyledi.

"Şampiyonluğumuz öncelikle tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun diyorum. Zaten Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'ndan sonra bu şampiyonluğa ulaşamasaydık ayıp olurdu. Kulübümüze, takımımızın tüm üyeleri adına da çok teşekkür ediyorum.

Şimdi bu şampiyonluk sevincini yaşamak, biraz olsun dinlenmek istiyoruz. Bir ay kadar sonra da Kıtalararası Şampiyonluk için çalışmalara başlayacağız.

Bu çocuklara destek verildiğinde neler başardıkları görülüyor. Sezon başında İtalya'nın en büyük kupasını kazandık, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduk, Sinan Erdem Turnuvası'nı kazandık, Lig şampiyonu olduk... Ciddi anlamda destek verildiğinde bu çocukların yapamayacağı bir şey yok. İşallah buna Kıtalararası Şampiyonluğu da ekleyerek Türkiye'de yapılmayanı yapmak istiyoruz. Bunu da Galatasaray Spor Kulübü ile beraber yaptığımız için gurur duyuyorum."

Resmî Site

Sedat Hoca, Resmî Site'ye değerlendirme yapmış.

Başlığı görünce, "Daha ne yapacaksınız hocam?" diye sordum kendi kendime. Kıtalar Arası Turnuva'da da şampiyon olacağımıza inancım tam. Tek merak ettiğim şey: Biz bu kupayı aldıktan sonra ne yapacağız? Ulaşmadığımız kupa kalmıyor. : )

Kıtalar arası kupa dışında bide kırılması gereken bir rekor var yanılmıyorsam İzmir engellinin 4 sene üst üste namağlup şampiyonluğu var yüz küsür maç hedef bu rekoru kırmak. Daha sonrasında yapılacak bişeyler bulunur :) hedefler bitmez.

Bu sezon yaptıklarını, bilinmeyenleri ince ayrıntılarına kadar yazı dizisi şeklinde ekleyeceğim siteye.

İlk hedef kıtalararası sonra Türkiye'de finalleri düzenlemek.

Bu gidişle Avrupa'daki kupalara da ambargo koyacağız. Bu seneki Avrupa'daki şampiyonluk zaten bunun habercisi oldu... keşke başka rakip çıksa...

Fbliler sersenişte bulunuyolar sitelerinde herşeyde öncü olan klubümüzde(?)neden tekerlekli basketbol takımımı(z) yok diyorlar ben cevap vereyim Kurulsa nolcak bize rakip olamayacakları için rezil olmaktansa takımlarının olmaması daha mantıklı :)

Onlar kurmasın. Bir burası "temiz" zaten. Hiç gerek yok. Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde "şaibe, şike" vb. sözcükler duydunuz mu hiç? Gerek yok o yüzden.

Başka bir güçlü takım kurulsun/yapılandırılsın çok çok daha iyi.

Onur BALCI' Alıntı:
Onlar kurmasın. Bir burası "temiz" zaten. Hiç gerek yok. Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde "şaibe, şike" vb. sözcükler duydunuz mu hiç? Gerek yok o yüzden.

Başka bir güçlü takım kurulsun/yapılandırılsın çok çok daha iyi.

iMZA iMZA BİR DAHA İMZA