YARDIM

slm millet
gereksiz bir topic olarak görebilirsiniz fakat bir çok arkadaşımızda vardır bu değineceğim konu...
uA foruma üye olmak için paralı mail-isimli mail gerekli ve de nerdne alacağımı bilmiyorum
mail adresi için para vermek koyuyor bana ve de üni den de mail adresi alımı kapalı şu an turkcell den de mail adresi alamıyorum başka bir seçenek varmı kolay bir seçenek?
yardımcı olursanız bir zahmet
şimdiden teşekkürler

maalesef aynı sorun benim içinde geçerli tek çözüm turkcell hat alıp mail adresi açmak gibi görünüyor.İnşallah başka bir çözümü vardır öbür hat kullanıcıları ne yapılacak diye hiç düşünülmemiş

Tunç Altanlar' Alıntı:
maalesef aynı sorun benim içinde geçerli tek çözüm turkcell hat alıp mail adresi açmak gibi görünüyor.İnşallah başka bir çözümü vardır öbür hat kullanıcıları ne yapılacak diye hiç düşünülmemiş

:ehue :ehue Öbür Hatların MAil ADresi Varsa Kullanırsın ne Demek Düşünülmemiş orda turkcell in kullanılmasıda taraftar için bir kolaylık olsun diyedir sonucta öyle yapanında adı soyadı falan herşeyi dogru olur eger avea telsım mailin varsada kabul edilir herhalde :)