Yaşasın GSBASKET Organizasyonu

Bunda 12 13 yıl kadar önce abilerimiz bu sitenin tohumlarını attıklarında acaba bu denli başarılı takip edilen ve etkili bir internet portalının zamanla ortaya çıkacağını tahmin ediyorlarmıydı bilmiyorum ama Böyle bir site kurdukları için ve insanları bir araya topladıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Birazdan alta yazacağım sıralamayı )ki bunların içerisnde federasyon destekli reklam gelirleri olan sitelerde var bizim gibi bir avuç gönüllünün çevirmeye çalıştığı yerler değil), Twitter'da da yazdım ama Türkiye'de yayın yapan taraflı, tarafsız yada tarafsızmış gibi gözüküp aslında rengi belli olan tüm basketbol içerikli siteler arasında açık ara en çok takip edilen site en fazla Rating alan site GSBASKET.ORG dur.

Bu gün yazdığımız bir ileti yöneticilerimiz tarafından takip ediliyor ise tepkimize olumlu yada olumsuz anında karşılık alıyorsak bu ne denli büyük ve etkili bir yapı olduğumuzun net göstergesidir.Hatta başka takım yöneticilerini ve koçunu da açıklama yapmaya bile zorlayabiliyorsak bu bizim büyüklüğümüzdür.

Ben emekleri için bütün abilerime kardeşlerime teşekkür ediyorum ve böylesine güzel bir oluşumun neferi olduğum için gurur duyuyorum. Yaşasın Gsbasket.org.

Turkiye siralamasi
GSBASKETORG:4931. sira
salsabasket:13862. sira
turkbasket:10651. sira
megabasket:14671. sira
basketbolseverler:21600. sira
basketdergisi:19625. sira
fenerbasket:48915. sira

not: Beşiktaşlı arkadaşlarımız alınmasın siteleri belli bir tıklanmanın altında kaldığı için ratinglerine bakılmıyor alexa'dan.

4931 (dör bin dokuzyüz otuz bir) Türkiye sıralamamız diğer siteler için verdiğim sıralamalarda onların türkiye sıralaması.
DÜnya sıralamamız ise 528.199.

Vildan abla senin şaka yaptığını biliyorum ama belirteyim istedim :) .

Garabel'e inanmayanlar www.alexa.com internet sitesinden bakabilirler :) .

3 tane takımımızın peşinde, onlara daha fazla nasıl katkı olabiliriz düşüncesi içinde olan GSBasket forumu, daha iyi durumlara da gelecektir, içinde bulundurduğu potansiyeli ile.

En ufak bir emeğin altında imzası olan her kişiye çok teşekkür ederim, unutulmasın, günün birinde Euroleague Final Four'a gideceğiz, tribün bizden bahsedecek. :)

Daha iyi günlere, GSBasket.

Kendi adıma bu siteden oldukça fazla keyif alıyorum. Zaman zaman çok hararetli tartışmalara girsemde bu site artık hayatımdaki vazgeçilmerlerden biri oldu benim için. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Saygılar.

Sitede emeği olan herkesi tebrik ederim.

Şamil listenin sıralama olduğunu belirtsen iyi olur bende tıklanma adedi zannettim:)

Ben de bu siteyi çok eskiden beri takip ediyordum ama üye olmuyordum nedense, burda 2-3 arkadaşım vardı, sonunda ben de üye oldum. Gs bench arkasındaki dostluğu her maç bizzat gözlerimle görünce bu gruba dahil olmalıyım dedim. Bugüne kadar emeği geçen ve hala emek vermeye devam eden herkese teşekkürler. Daha güzel günler göreceğiz birlikte inşallah.

İyi ki bu forumun üyesiyim, iyi ki sizleri tanıyorum, iyi ki Galatasaray taraftarının seviyelice tartışabileceği böyle bir sitemiz var. Yaşasın GSBASKET :D

Daha yolun başında GSbasket 98 Yılından beridir yayın yapan Galatasarylı taraftaralara hizmet eden bu forum tahminimce çok daha üst sıralra tırmanacaktır. Galatasaray SK nın basketbola yavaş yavaş yatırım yaptığı şu günleri takiben birlikte bu sitede çok önemli bir yere gelecektir. Zaten öyle iyi bir yerde ama dediğim yer daha üst yerler. Kadın ve Erkek basketbol takımlarının şampiyonluklarını çok yakında on binlerce kullanıcı ile birlikte burada kutlayacağız.

Bende buranın bir parçası olmaktan mutluyum. Kerem'in de röportajında dediği gibi ben de sık sık hiç bir yazı yazılmasa bile sayfayı yeniliyorum sık sık biri bişi yazdımı okuyayım diye. İnternete hergün bir şekilde giren biriyim ve hep açık olan iki sayfam var GS basket ve Twitter. Kimse bir şey yazmıyorsa arşivi karıştırıyorum boş olduğumda. Burda yazı ayzılmadığında kendi işimi bile yapamıyorum konsantre olamıyorum işe. Bir çok emek veren insan görüyorum tribünde salonda yollarda hepsinin emeğine sağlık sizleri gördükçe GS tribünü için daha keyifli oluyor insan. Sırf bu yüzden bile GS basket sevilesi bir site. O da olmadı GS'ın basket maçını evet basket maçını izlemek için Ankaray'ı Bolu'yu istanbul yapıp sık sık buralarda olan insanları tanımak için bile önemli bir site.

Bende buranın bir parçası olmaktan mutluyum. Kerem'in de röportajında dediği gibi ben de sık sık hiç bir yazı yazılmasa bile sayfayı yeniliyorum sık sık biri bişi yazdımı okuyayım diye. İnternete hergün bir şekilde giren biriyim ve hep açık olan iki sayfam var GS basket ve Twitter. Kimse bir şey yazmıyorsa arşivi karıştırıyorum boş olduğumda. Burda yazı ayzılmadığında kendi işimi bile yapamıyorum konsantre olamıyorum işe. Bir çok emek veren insan görüyorum tribünde salonda yollarda hepsinin emeğine sağlık sizleri gördükçe GS tribünü için daha keyifli oluyor insan. Sırf bu yüzden bile GS basket sevilesi bir site. O da olmadı GS'ın basket maçını evet basket maçını izlemek için Ankaray'ı Bolu'yu istanbul yapıp sık sık buralarda olan insanları tanımak için bile önemli bir site.

Tercüman :)

Gerçekten oldukça kaliteli ve güzel bir site. Zaten sıralamalar da bunu gösteriyor. Burayı geç keşfettiğim için kızıyorum kendime.

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

2 tane Travian sayfası ile beraber aynen benim de öyle abi,bire bir anlatmışsın beni de..