Yaz 2006

Yaz geldi, herkesin planlarını alalım.

Kendi adıma 2 yol gözüküyor. Ya 3 hafta kafa dinleme sonrası, yoğun yaz okulu (okula en çok gidip, konulara en çok hkaim olduğumu düşündüğüm dönem en kötü notlarımı alacağım gibi :? ) sonra 4 hafta kısa süreli bir işte çalışıp tecrübe edinme. Yada 2 hafta sonra işbaşı yapıp bütün yaz durmadan çalışmak.

2 türlü de oldukça renksiz bir yaz geçecek gibi duruyor, ama son 6 yazım da oldukça güzel istediğim tatillerimi yaptım, şimdi artık geleceğe yatırım yapma zamanı.

Eminim benden çok daha renkli planları olanlar vardır :)

ornegin bende kursa gidecegim abi ama ingilterede 25 haziranda yurttan ayrılıcam 10 agustosta donucem.kursun sadece 5 saat oldunu ve sabah erken basladıgını dusunursek + gusel kızlar +gusel yerler seninkinden daha iyi bir yaz gecirecem herelde :ehue

Eczacıbaşında staj yapıcaktım 3 ay boyunca , ama bir takım talihsizlikler sonucu bıraktım. Şimdi okul açılana kdr tatil yapmayı planlıyorum seneye yatırım yaparız geleceğe 8)

yurt dışı dil kamplarını araştırıyorum..başka planlarım için ertelemeye çalışsam da babam beni bu sene toronto ya göndermeye niyetli görünüo.. neden olmasın tabi..
ama eğer olmazsa bilgisayar sertifikası için kursa gidicem..
tabi en önemlisi ögrenci oldugum için evime kavuşcam.. özledim valla herkesi..
bu arada eğer karabükte kalcaksam bol bol köydeki eve gidip kuzenlerle terasta yıldızları seyretcem..çok hareketli bol eğlenceli metropollerde farketmez insanlar yıldızları ama .. yıldızların altında sabahlamaktan güzeli de yoktur..
way bea yaz için bu kadar çok planım oldugunu bilmiyodum..

bide bi ara kaçabilirsem istanbuldayım ;)

yaz geldiğinde ailem yazlıga gideceği ve bendeçalışacağım için İstanbul 'da takılcam haftasonları geliboluya kaçabilirim (mangaala beklerim :p )

her ne kadar fazla plan yapmasamda benim en güzel tatilim olucak gibi gözüküyo.çünkü abim askere gidiyo.15 gün filan annemin yanında toysrusta çalışıcam biraz harçlık şart tabi.temmuz da wer elini çeşme 2 haftada orda geçicek.sora istanbul we yakınlarında arkadaşlarla tatilin keyfini çıkarmaya çalışıcaz.umarım derste çalışıcam.öss ye son 2sene yawaş yawaş başlıyalım sonra geç olmasın.

Yaz ayında yeni bi işe girmek kadar iğrenç bi durum olamaz (izin yok o yok bu yok )
Arkadaşlarınız yaz için yaptıkları planları anlatırken sizde onlara öle mazlum mazlum bakar durursunuz :)

1 Hafta sonra Antalya'da olacağım ....
Sonrası ÖSS işlemleri ( 15 Temmuz gibi )
Ötesi de üniversite inşallah...
Güzel bir yaz olacak gibi görünüyor ;) ;) ;)

Devlet daha fazla geciktirmeden onay verirse ağustostan itibaren iki sene boyunca mater için amerikaya gidiyorum kısmetse..
Illinois eyaleti urbana şehri.. imkan ve de uygun fiyata bilet buldukça chicago'nun maçlarından resim geçerim size inşallah..

ahmetson' Alıntı:
Devlet daha fazla geciktirmeden onay verirse ağustostan itibaren iki sene boyunca mater için amerikaya gidiyorum kısmetse..
Illinois eyaleti urbana şehri.. imkan ve de uygun fiyata bilet buldukça chicago'nun maçlarından resim geçerim size inşallah..
Hangi üniversite ve konu nedir? Benim U Chicago ve Northwestern'da arkdaşlarım var, bir soru olursa sorabilirsiniz bana.

Ben de bugün çok istediğim bir işten reddeildim denebilir, haftaya belli olacak ama artık çok zor duruyor. Yaz okulu 7 hafta gitmek zorunda kalacağım gibi. Dün gece yine ikilemde kaldım, yazın eğlenmek mi yataırım mı diye, en güzeli ayarını tutturabilmek, umarım 2sini de yapabilip gelecekte 2006 yazını güzel güzel anarım.

University of Illinois at Urbana-Champaign- konu ekonomi
hukuktan sonra ekonomide zorlanacağız biraz ama hayırlısı...
bizim bürokrasidekilerin çok rağbet etttiği ve yaşamın ucuz olduğu bir şehir. İlgin için saol cem. ben çoğu şeyi hallettim sadece ulaştırma bakanımızın keyfinin yerine gelip kararı onaylamasını bekliyorum