Yazıklar Olsun Milliyet,Hata Düzeltilmeli

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Televizyon programlarında alttan geçen bantlarda nasıl yanlış harf, imla hatası yapılıyor ve buna benim aklım ermiyorsa, Galatasaray fire vermedi yazılı bir metne sarı beyaz ve turuncudan oluşan 2 takımın resminin ne akla hizmet koyulduğuna da aklım hiç ama hiç ermiyor.. Kasıtlı yapıldığını sanmıyorum, kasıtlı yapsalar böyle bir şey yapmazlardı zaten saçma bir şey bu, dikkatsiz ve ciddiyetsiz bir kaç kişinin işi belli ki, her gün monoton olarak gazete çıkarmak baymış arkadaşları, demek artık incelemeden attırıveriyorlar piyasaya..
 
Kasıtlı haberi bugün yapmışlar. Arkadaş büyük bir telaşla aradı ve G-14 birliğinden Galatasaray´ın çıkarılarak yerine Fenerbahçe´nin alındığını kararın gerekçesi olarak da son 5 yılda Fenerbahçe´nin bize göre daha başarılı olmasını göstermiş. Güldüm ve haberin kaynağı Milliyet mi yoksa Fotomaç mı dedim.

Gazetenin adını söyleyince; "Durmak yok Milliyet, yalan habere devam" dedim içimden...
 
G-14'ü G-18e çıkarılmasının başlıca sebebi galatasaray ve olimpiyakostur.bildiğim kadarıyla bu kuruluşa üye olmanın şartı sportif başarı değil klübün tarihi, kültürü, avrupadaki lobisi, branşlara verilen değerler,tesisler ve en önemliside alt yapı.bu yüzden galatasarayımız üye.ama milliyet gazetesi ve hürriyet gazetesi en çok okunan gazete olduğu için böyle kasıtlı haberler yayınlıyo maksat gündem değişsin ki kimse nihat özdemir olayını saraçoğlunun yanındaki kenan evren lisesine ait arazinin fenere peşkeş çekilmesini gündeme getirilmesin gibilerden saptırmalı haberlere yer veriyolar bunuda iyi beceriyolar.bu gücüde ak parti iktidarından alıyorlar...
 

Üst