YDÜ 70-84 Galatasaray

TBF, Galatasaray'ın maçlarını neden her hafta Cumartesiye koyuyor. FB ve GS maçlarını Çarşamba günü yaptı. Ama FB maçı Pazar, GS maçı ise deplasmanda olmasına rağmen Cumartesiye alınıyor. Bu uzun zamandır böyle yapılıyor. Bu işe itiraz eden bir yönetici ya da bir yetkili çıkmadı çok ilginç gerçekten.

YDÜ'nün kampüs içinde salonu var ama ambargodan dolayı maçlarını kendi ülkelerinde değil Ankara'da oynamak zorunda kalıyorlar, TRT Saran grubu aradan çıkmadığı sürece KBSL maçlarını yayınlamayacağını açıkladı, Bildiğiniz üzere TRT Spor müdürü ve TRT yöneticilerinden bazıları görevden alınmıştı..

Petra Kulichova'yı scoreboard'dan takip ederken bile dayanamıyorum, maçı izlesem herhalde ekranı kırardım.
Bahar Çağlar skorerliğinin yanında çok iyi savunma yapıyordu pota altında. En kısa sürede dönmesi lazım.

PPloDb.png

Galatasaray 78-57 Canik
BGD 53-82 Galatasaray
Galatasaray 92-44 İÜ
Galatasaray 92-50 Beşiktaş
Galatasaray 106-59 Ordu
YDÜ 70-84 Galatasaray.

Son 6 haftalık seride attığımız sayı ortalaması 89, yediğimiz sayı ortalaması 55.

Haftaya Aski'yi de yendikten sonra önümüzdeki seri Hatay (D), AGÜ, Fenerbahçe (D). Eğer bu üçgeni kazasız geçersek lig lideri oluruz. 2/3 yaparsak devam deriz. O yüzden Bahar'ın Hatay'a yetişmesini çok istiyorum, en formda isimlerden.

Tünelin sonunda ışık var, yakalayalım onu.

YDÜ'nün kampüs içinde salonu var ama ambargodan dolayı maçlarını kendi ülkelerinde değil Ankara'da oynamak zorunda kalıyorlar, TRT Saran grubu aradan çıkmadığı sürece KBSL maçlarını yayınlamayacağını açıkladı, Bildiğiniz üzere TRT Spor müdürü ve TRT yöneticilerinden bazıları görevden alınmıştı..

Dün istatistik ekranına değil tribünden sahaya bakıyor olmamız lazımdı. Olmadı, olamadı :(
Nerden baksan saçmalık...
YDÜ lige çıktığında çok sevinmiştik ama kursağımızda kaldı bu durumdan dolayı...

Uçuk bir ortalama yakalamamiza gerek yok, bu takim o kadar bos sut buluyor ki normal bir yuzdeyle oynamasi yeterli. Ama bazen gerçekten abuk subuk sutlar kaçiriyoruz, iyi takim oyunumuz tamamen saçma sekilde kurban gidiyor bireysel performansimiza. Hukmen maglubiyetin ne denli isleri zorlastirdigini gosteren bir galibiyet aldik. Su an rahat, puan farkiyla liderdik. Hadi en azindan maglubiyete verilen puanimizi silmeseler yine lider bitiririz derdim. Su an yine derim fakat hata payi var ve isler zor. Bugunku FB-Mersin maçindan sonra tablo çok karisik olacak.

Galatasaray 78-57 Canik
BGD 53-82 Galatasaray
Galatasaray 92-44 İÜ
Galatasaray 92-50 Beşiktaş
Galatasaray 106-59 Ordu
YDÜ 70-84 Galatasaray.

Son 6 haftalık seride attığımız sayı ortalaması 89, yediğimiz sayı ortalaması 55.

Haftaya Aski'yi de yendikten sonra önümüzdeki seri Hatay (D), AGÜ, Fenerbahçe (D). Eğer bu üçgeni kazasız geçersek lig lideri oluruz. 2/3 yaparsak devam deriz. O yüzden Bahar'ın Hatay'a yetişmesini çok istiyorum, en formda isimlerden.

Tünelin sonunda ışık var, yakalayalım onu.

FB ile aramızda 2 puan fark var ve bir de ikili averajda 20 sayı fark var. Biz FB'yi deplasmanda 21 sayı farkla yenemedikten sonra lig lideri olmak çok zor

FB ile aramızda 2 puan fark var ve bir de ikili averajda 20 sayı fark var. Biz FB'yi deplasmanda 21 sayı farkla yenemedikten sonra lig lideri olmak çok zor

Kafa olanlar dışındaki maçlara Fenerbahçe'den daha konsantre çıkıyoruz. Bizim için kritik olanlar kafa maçlar. Fenerbahçe'nin de bu hafta Botaş'tan çıkamayacağını düşünüyorum. Ömer Buharalı'nın da basketbolunun Fenerbahçe'ye ters geldiğini düşünürsek daha Akatlar deplasmanı yapacaklar. Hurst gibi bir liderin olduğu Hatay'a gidecekler.

Bizim için bu üçgenden sonra tek problem Mersin deplasmanı, ''hücumdaki performansımızla'' da orayı aşacağız.

Fazla mı iyimserim bilmiyorum ama, umutsuz yaşanmaz.

Fenerbahçe'yi 40 sayiyla yensek bile ikili averajda geride kaliriz. Hukmen maglubiyette, maglubiyete verilen puan silindigi için ikili puan averajinda onlar 3 biz 2 puan oluruz, sayi averajina bakilmaz. Bu tabii teorik durum.
Pratikte eger 21 sayi farkla yenip ikili averajda liderligi onlara kaptirirsak orayi yikarlar :) Sen hem kazandigin maça ragmen 3 puan geriden gel, hem rakibi ikinci kez yen, bi de desinler ki puan farki yapamazsan one geçemezsin. Kanun kural tanimam yikarim.

Eğer puanlar eşitse ikili averaja bakılır. Puana bakılması için 3. Bir takımın girmesi gerek.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk