Yeni Basketbol Şube Sorumlumuz Ural Aküzüm

Galatasaray Basketbol Şubesi’nin başına yeni yönetici atandı.

Bilindiği gibi Can Topsakal yönetim kuruluna istifasını sunmuştu. Yönetim bu akşamüstü istifayı kabul ederek Ural Akuzum’u basketbol şubesinin başına atadı.

Hayırlı olsun.

Faruk Süren'in Başkanlığı gündemde.
Listesinde Ali Dürüst, Haldun Üstünel, Abdurrahim Albayrak ve HAKAN ÜSTÜNBERK olduğu söyleniyor.
Sırf Hakan Üstünberk için isterim Faruk Süren'in başkan olmasını.

Faruk Süren uzak dursun. Arkadaşlar dönüp dolaşıp başkanlık için hep aynı isimleri saymayalım. Millet sıra bekliyor. Yok mu teamülleri aşıp aday olacak bir genc aday?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Haldun Üstünel,Hakan Üstünberk var daha ne olsun . Ama burada konuşulması gereken konu yeni şube sorumlumuz kadın takımda da icraatlara başlamış umarım yararı olur .

Kelsey Bone olayı özelinde göreve geldikten sonra gösterdiği çaba ile kendisinden önceki yöneticilerin ve mevcut idarecilerin kusurları sebebiyle ortaya çıkan skandalı kapattı.

Kelsey gerçekten de çok değerli bir oyuncu bizim için, her şeyden önemlisi 2 yıllık inanılmaz bir emek boşa gidecekti eğer geri dönmeseydi. Bu anlamda Ural Aküzüm'e gösterdiği gayret için teşekkür ederim.

Ancak Kelsey'in geri dönüşünü GSTV'de 'müjde' olarak nitelendirmesi ciddi bir hatadır bence. Nihayetinde Kelsey kendisinin de üyesi olduğu Yönetim Kurulu'nun hataları ve mevcut şube idarecilerinin idari sorumsuzlukları sebebiyle gitmişti.

Birincil sorumlu kendisi olmasa da kulübün sorumlu olduğu bir başarısızlığı kapatmak 'müjde' olmamalıdır.

Diğer taraftan Ergin Ataman konusunda cezaya itiraz edeceğimizi açıklamış. Sanırım kulübün TBF Hukuk Kurulu ve Disiplin Kurulu'na konuya ilişkin herhangi bir savunma vermediğinden haberi yok.

Kendisi göreve geldikten sonra savunma verme süremiz sona ermiş miydi bilmiyorum o yüzden kendisini bu konuda sorumlu tutamam.

Savunma vermemiş olmamız itiraz hakkımızı ortadan kaldırmaz elbette ama en azından bu konudaki sorumluları araştırıp gereken uyarı/cezaları vermesini kendisinden bekliyorum.

Galatasaray'dan istifa çağrısı

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Akuzum, Anadolu Efes maçının ardından GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Anadolu Efes maçında başantrenör Ergin Ataman'a iki kez teknik faul çalınmasını eleştiren Akuzum, TBF Başkanı Turgay Demirel'i istifaya davet etti.

Kulübümüzün basketbol şube sorumlusu Ural Aküzüm şu açıklamaları yaptı;

"Kimse kusura bakmasın. Bu muameleyi kabul etmiyoruz Galatasaray centilmenlik yapıyor saygılı davranıyor diye mağdur edemezsiniz. Bizim milyonlarca taraftarımız haklı olarak tepki gösteriyorlar. Federasyon yönetimi adil olmazsa tepkileri nasıl dindireceğiz?

23 yıllık bir başkan, yıpranmış ve adaletini kaybetmiş bir federasyon artık miadını doldurmuştur. İstifaya davet ediyoruz. Bu taraftara, Galatasaray sevdalılarına, oyuncularımızın alın terine yazık. Galatasaray basketbol şubesi sahipsiz değil."

Allah razı olsun yeni şube yöneticisinden. Murat Özyer'e kalsak daha çok beklerdik çünkü.

Galatasaray'dan istifa çağrısı

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Akuzum, Anadolu Efes maçının ardından GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Anadolu Efes maçında başantrenör Ergin Ataman'a iki kez teknik faul çalınmasını eleştiren Akuzum, TBF Başkanı Turgay Demirel'i istifaya davet etti.

Kulübümüzün basketbol şube sorumlusu Ural Aküzüm şu açıklamaları yaptı;

"Kimse kusura bakmasın. Bu muameleyi kabul etmiyoruz Galatasaray centilmenlik yapıyor saygılı davranıyor diye mağdur edemezsiniz. Bizim milyonlarca taraftarımız haklı olarak tepki gösteriyorlar. Federasyon yönetimi adil olmazsa tepkileri nasıl dindireceğiz?

23 yıllık bir başkan, yıpranmış ve adaletini kaybetmiş bir federasyon artık miadını doldurmuştur. İstifaya davet ediyoruz. Bu taraftara, Galatasaray sevdalılarına, oyuncularımızın alın terine yazık. Galatasaray basketbol şubesi sahipsiz değil."

Allah razı olsun yeni şube yöneticisinden. Murat Özyer'e kalsak daha çok beklerdik çünkü.
Açıklama güzel ama yetmez somut adımlar atılmalı ve arkasında durulmalı.Eğer öyle yapılmazsa taraftarın gazını alacak bir açıklama olmaktan öteye gitmeyecektir.

Kimseyi istifaya davet etmenizi istemiyorum çünkü davetle kimse istifa etmez

takipçisi olacağız gibi sözlerde duymak istemiyorum çünkü taraftar ve kamoyu tepkisi ile yazılmak zorunda kalınan bir sözden daha fazlası değildir bu cümleler. Takipçisi olduğumuz o kadar konu var kı mahkeme olsa zaman aşımından dava düşmüştü

Hele hele sahipsiz değil biz şu kadarlık kulubüz felan gibi kronikleşmiş tepki sözlerine hiç girmeyelim çok gülünç oluyor o kadar sahipsiz ki bu kulüp sahipsizlikten ölebilir.

Federasyonu değiştirecek gücün varmı kardeşim yok. Hakkını arayabilecek hadi bu maç için değilde bundan sonraki maçlar için ibret olsun diye bir yaptırımın var mı olacak mı? O da yok.

O zaman gerek te yok böyle şeylere. Biz buralar da dışarda arkadaş ortamın da verdiğimiz tepkiyle idare ederiz siz canınızı sıkmayın.

Nihat Doğana gelince işin şov kısmını yapın ama Turgay Demireli Hala üye olarak tutmaya devam edin. Bu utanç varken sen neyi eleştiriyorsun? Dingonun ahırın da Kimi yazılı açıklama ile istifaya davet ediyorsun.Adama demezler mi sen önce kendi kapın dan kov sonra başka kapılara müdahale et diye

İstifa edecek kişiler varsa bu kulüpe binlerce HAİNİ üye yapan söz hakkı veren Camianın işe yaramaz dinazorları ve Brütüsleridir