Yeni Koç Çetin YILMAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye bu kadar uğraşıyoruz ki...

getirelim Mahmut Uslu'yu şubenin başına kökten halledelim bu işi...

böyle ufak ufak uğraşmaya değmez...
 
Galatasaray Türkiyedir sloganımız Çetin Yılmaz gelirse tam olacak
Böl parçala yönet ;)
 
Çetin Yılmaz isminin geçmesi bile üzücü.
Bu şubenin hızlı bir şekilde yeni yapılanmaya ihtiyacı var.Aynı zamanda artık üvey evlat muamelesi de görmemeli.Çetin Yılmaz olmamalı.Ekrem Memnun demek aynı has aynı hamam herşey devam edecek.Basketbol şubesi liseli abilerin baskısı altında yönetilmeye devam edecek demektir.
Oktay Mahmuti bizim açımızdan bence yeni yapılanmanın temellerinin atılması demektir karanlık bir geceye güneşin doğmasıdır bence.Ama ona yapılan teklifin göstermelik olduğunu düşünüyorum eğer ciddi bir teklifle gidilseydi Oktay Mahmuti kesinlikle görevi kabul ederdi.Ciddiden kastettiğim şey çok para vermek değil asla vizyonu olan bir teklif yani yeni yapılanmaya izin veren onu anlatan bir teklif olsaydı bence Oktay Mahmuti kabul ederdi.Ama dediğim gibi bence bu samimi bir şekilde istenmiyor camia içinden birinin getirilmesi demek ahbap çavuş mantığının devam etmesi demektir.

Bence yapılması gereken Lise baskısının altında ezilmeyecek kadar karizması ve vizyonu olan büyük bir coach getirmektir bence kurtuluşun anahtarı budur.Oktay Mahmuti ya da kariyerli yabancı bir coach bence bir çok şeyi düzeltir.
Eğer Ekrem memnun veya camia içinden ahbap çavuş ilişkisine boyun eğecek bir koç gelirse 3 ay sonra Ekrem Memnun ayrılır bu sefer Orhun Ene gelir bu sefer 6 ayda da onun başını yerler.Galatasaray basketbol şubesi antrenör çöplüğü olmaya devam edecektir.

Toparlayacak olursak Oktay Mahmuti ya da kariyerli yabancı bir coach.Eğer camia içerisinden diye dayatma devam edecekse ki büyük ihtimalle edecek camia içerisinden bu baskıyı kaldırabilecek coach Cem Akdağdır.Ama onunda erkek basketboluna yeniden adapte olması hakkında soru işaretlerim var.
 
Normalde bir transfer haberi ile ilgili bir başlık resmi siteden açıklanmadan önce yada forum yöneticilerince çok sağlam kaydaklardan duyulmadan önce açıldığında kilitleniyordu.

Yeni koç Çetin Yılmaz gibi kesin bir ifade taşıyan bir başlık bunca zamandır kilitlenmediğine göre ya bu haberin kesin doğru ve doğru olduğu forum yönetimince de bilinmekte yada farum yönetimi bir önceki paragrafta belirtiğim ilkesini terk etmiş durumda.
 
Samet Semiz' Alıntı:
[quote="Yaren BATİN":2v3r7hy6]geçen hafta yorumcuyken bile bravo ömer bravo diyebilen tarafını belli etmiş bir koçu bizim şubenin düşünmesine sadece BRAVO


Dedimi öyle birşey gerçekten?[/quote:2v3r7hy6]Evet dedi,daha sonra kivirmaya calisti,Cemale´de bravo demek istiyorum vs. :( :?
 
Çetin Yılmaz Fenerbahçe'li değildir yalnız..

oğlu da hem takım arkadaşımdı , hemde arkadaşım halen hasta Galatasaray'lıdır kendisi..
lakin babası Fenerbahçe'li değil yanlış bilgi olmasın..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst