Tekrar dusundumde, bu rezil durumu daha fazla cekmektense, Oktay Hocami gelir baskasi mi gelir bir an once ne oluyorsa olsun artik. Canli cenazeden kurtulmak dilegiyle!
Bu tarz bir teklif bence de kabul edilecektir Mahmuti tarafından.. ama böyle bir teklif yaparlar mı, görüşürler mi..? ondan çok emin değilim.Bakın çok net söylüyorum eğer sizin yazdıklarınız gibi bir teklif sunulursa yüzde yüz Oktay Mahmuti kabul edecektir.
Bakın çok net söylüyorum eğer sizin yazdıklarınız gibi bir teklif sunulursa yüzde yüz Oktay Mahmuti kabul edecektir.
Teklifin icerigiyle ilgili varsayimlar benim yorumumdu. Bi bilgiye dayanmiyo. Yannis yonlendirmis olmayayim kimseyi. Insallah iki taraf icinde iyi bi teklif yapilirda mahmudi kabul eder ama goruntu pek oyle degil.Bu tarz bir teklif bence de kabul edilecektir Mahmuti tarafından.. ama böyle bir teklif yaparlar mı, görüşürler mi..? ondan çok emin değilim.
Bu dediğiniz, bütün yönetenlerden bağımsız olarak, gerçekleşme ihtimali %1 bile olmayan bir hadisedir. Hiçbir zaman da mümkün olmayacaktır.Bizim izlememiz gereken tek yol Efes ile birleşmedir. Bunun peşine düşmek lazım. Erkek basketbolunun başka türlü istenilen seviyede olma ihtimali bence yoktur. Sadece biz değil hiçbir ezeli rakibimiz bunu başaramadı zaten. Voleybolda da durum aynı. Bu uğurda her türlu tavizde verilebilir. Yeterki Galatasaray hakettiği gibi temsil edilsin.
Bu dediğiniz, bütün yönetenlerden bağımsız olarak, gerçekleşme ihtimali %1 bile olmayan bir hadisedir. Hiçbir zaman da mümkün olmayacaktır.
Ahmet Caki Turk olduğu icin ona Almanyada haksizlik yapilmis. Tipik hatayi baskasink suclayarak ortbas etme cabasi. Getirirken potansiyel goruyorlar onyargili olmuyorlar ama sepetlerken bir anda Turk olduğu akla geliyor. Yav he he.Yeniden yazmaya değecek gelişmelee olduktan sonra bir mesaj da ben yazayım. Hadi bizim kulübün vizyonu yok. Adam veya hoca izlemiyorlar. Alba berlin bir aene izlemiş, bir velecek görmüş, takımın başına getirmiş Ahmet Çakıyı. Krndi stafını kuramamasından, kendiaine sırf Türk olmasından dolayı önyargılı davranılmasından takımdan gönderilmiş. İvkoviçten sonra efesi toparlamış. Play of oynatmış genç ve gelecek vaad eden bir koç. Ama bizim mahmudi severler elle tutulacak sadece gs deki 1. Sezonunda takım kimyasının uyması ile (kendisinin nile beklemediği) ve furkan gibi bir transfer sayesinde olan 2. sezonunda atamana ezilen bir silik karakteri Ahmet Çakıya tercih ediyorlar. Tam bizim kulübün vizyonuna uygun davranış. Bende takımın başına jasikavicius veya radonjiç ve hatta hatta keşke Ataman gelsin isterim. Ama şartlarımıza en uygun ve bana göre başarılı olma ihtimali en yüksek aday Ahmet Çakıdır.