Önce Kunter, şimdi Mahmuti. Anlaşma 1.5 yıllık olursa seneye de elle tutulur bir başarı beklemeyin. Mahmuti'nin takımı mücadele eder, arada 1-2 göze hoş gelen maç oynar, ancak asla kafaya oynayamaz ya da kupa vadetmez. Play off'ta kendisinden daha düşük bütçeli takıma elenir, gider. Sonra siz de '' aaaa neden böyle oldu?'' dersiniz.
Zamanında Ataman'ın gitmesini istemiyor olmamın sebebi takımın seviyesinin buralara düşeceğini bildiğim içindi. Resmen basketbol takımı orta çağa geri döndü. Her ne kadar kötü bir yıl geçirmiş de olsa defalarca kez ortaya koyduğu potansiyeli ve Galatasaray'ın basketbola yaptığı yatırımı yukarıya çeken bir yapısı vardı. Sonuçta mevcut yönetimin ondan daha iyisini getiremeyeceğini de biliyordum. Ataman'ın olduğu 5 yılda hep hayal kurardık. Bir kısmı oldu. Bir kısmı olmadı. Bu arkadaşlarla hayal bile kurulmuyor.
Tabi o zaman Atamansporlu ilan edilmiştim. İşin enteresan tarafı beni Atamansporlu ilan eden büyük Galatasaraylılar'ın bir kısmı foruma dahi yazmıyor. O kadar ümidü kesmişler takımdan.
4 milyon dolar bütçe ile hangi kupayı almayı düşünüyorsunuz onu da bir yazsanız fena olmayacaktı.