Merhaba,
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Editörlerin farklı branşları var. Her biri o branşlarla ilgili haberleri, detayları takip ediyor. Ben de basketbol branşıyla ilgileniyorum. Menajerler, şube sorumluları, antrenörler veya görevliler... Basketbol için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz açıkçası. Az önce baktım, Eylül ayında girilen 40 haber var basketbolla özel (ki 42 olacak yakın zamanda).
Futbolda da 55 haber var. Ama futbolda çoğu haber günlük (Medical Park Sağlık Raporu, Florya Günlüğü, Maça Doğru gibi). Basketbolda biraz daha özgünlük gerekiyor. Sezon içerisindeki WNBA Günlüğü, Milli Takım Günlüğü (Sylvia Fowles, Seimone Augustus), Kadın Basketbol eleme maçları, Transfer haberlerindeki bilgilendirme yazıları, rakip tanıtım dosyaları gibi.
Basketbol, benim de ilgili alanım. Doğal olarak haber takibi, yazması, değerlendirmesi, okuması keyifli oluyor tabii.
Sutopundaki LEN Euroleague de aynı şekilde oluyor. Önce şube yetkilileri ile iletişime geçilir, ardından organizasyonun resmi site üzerinden takip edilir.
Burada da doyurucu bilgiler vermeye çalıştık elimizden geldiğince:
http://www.galatasaray.org/susporlari/s ... r/7984.php Sonuç, arzuladığımız şekilde olmadı maalesef. Ama durum bu kısaca.
Site hepimizin neticede. Eleştiriler, öneriler olursa, tabii ki değiştiririz.
Sevgiler,
Eray