Yeni sezonda koc kim olmali?

tequila kendini ne sanıyor istediği konuyu kitliyor hemde sebep yazmadan elinde imkan var diye böyle yapmamalı

allah allah kitlediği form gereksiz çünkü o konuda topic vardı kardeşim . lütfen sende onun kadar bu sitenin müdavimi ol anlarsın ayıp etme saygı duy hepimiz galatasaraylıyız

ali emre ben bi topic e daha yazdım bu benim takım ya sizinki diye herkes transfer bölümüne yazdı bunları yanlışmıyım

son haberlere gore erman kunter galatasarayımıza yakın.anlaşma saglandı.kaynak saglam.bu iş halil unerle olmaz

mert0625' Alıntı:
son haberlere gore erman kunter galatasarayımıza yakın.anlaşma saglandı.kaynak saglam.bu iş halil unerle olmaz

Kunter G.Saray yolunda

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda yeni sezon için antrenörlük görevine Erman Kunter 'in getirileceği öğrenildi. Sarı - Kırmızılı takımı 2002-03 sezonunda lig üçüncüsü yapan Kunter'le büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, transferin de önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği ifade edildi.

Galatasaray'ın şu andaki çalıştırıcısı Halil Üner 'le problem yaşaması ve istenilen başarının bir türlü yakalanamamasının transferde büyük rol oynadığı kaydedildi. Kariyerinde birçok başarı bulunan Erman Kunter, 1997-2000 yılları arasında Ulusal Takım antrenörlüğü de yapmıştı. Kunter, 2004'te Asvel takımını çalıştırmış, ancak Fransız kulübüyle olan sözleşmesini 15 Haziran 2005'te feshetmişti. Deneyimli teknik adam hem bir maçta hem de ulusal formayla en çok sayı atan oyuncu rekorlarını da elinde bulunduruyor.

Kaynak: Cumhuriyet gazetesi

Eğer doğruysa süper bi gelişme umarım doğru bi haberdir.

Cumhuriyette kolay kolay ütopya olmaz.Haber yalan çıkarsa Cumhuriyet'e bir saldırı da biz düzenleriz. :) Üç senelik çile bitiyor galiba. ;)

Haberi sabah gazetede okuduğumda gözlerime inanamadım. Demek ki kulüpte birileri bazı şeylerin farkına varıyor geç de olsa. Kunter benim düşünceme göre takımı bulunduğu noktadan çok daha üst sıralara taşıyacaktır. Hoşgeldin Erman Hocam.

halil üner de kaldıgına göre.adnan polat ne demişti : her şubenin başına bi kişi.demekki o da halil üner

mekteb-i sultani ya niye parazitlik yapıyosun. baksana kaynaklar sağlam ve Erman Kunter takımın başına geçicek gibi. umarım son anda bi pürüz olmaz ve Erman Hoca'yı bu takımın başında görürüz. Erman Kunter bize çok çok faydalı olucaktır ve bu takımı hakettiği yere getirecektir. ayrıca 3 yıl önce yarım kalan hikayemizide artık yeniden Erman Hoca'yla tamamlıycaz. Erman Hoca'nın gelicek olması çok sevindirici. bide halil üner'in gidicek olmasıda çok sevindirici tabi. Galatasaraylılar biraz daha beklesin çok az kaldı. mutlu günlere çok az kaldı. Erman Kunter bir tarih daha yazmaya çok az kaldı... He bide bu arada mekteb-i sultani sakın yanlış anlama. sana niye parazitlik yapıyosun derken, niye karşıtlık yapıyosun demek istedim. yanlış anlamada bi sorun olmasın diye söyledim... ;)

Yuvana hoşgeldin Erman Hocam, seni çok seviyoruz... :atki

koch' Alıntı:
mekteb-i sultani' Alıntı:
halil üner de kaldıgına göre.adnan polat ne demişti : her şubenin başına bi kişi.demekki o da halil üner
Halil Üner'in kaldığını nereden biliyorsun ki?
ne görewde olur bilmem ama halil üner basketbol subesinde kesin görew alir gibime gelior

Potada rota Kunter

Galatasaray, yeni sezon için antrenör arayışlarını sürdürüyor...

Görüşmeler sürüyor
Sarı-Kırmızılılar’da hedef, geçmiş dönemlerde de takımda görev yapan Erman Kunter. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Fransa’da Cholet ve Asvel Villerbanne takımlarını çalıştıran Erman Kunter, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle görüştüğünü belirterek, “Ancak kesin bir anlaşma yok. Şartlar oluşursa Galatasaray’da çalışmayı çok isterim” ifadesini kullandı.

Teklifler var
Camiada, başta Başkan Özhan Canaydın ve Şube Sorumlusu Tuğrul Demir olmak üzere, saygı duyduğu çok sayıda kişi ve yakın dostunun olduğunu belirten Kunter, “Galatasaray Lisesi mezunu bir antrenör olarak bu kulüpte görev almayı düşünüyorum. Ancak, önümüzü görmemiz lazım. Bütçenin belirlenmesi ve geçmiş yıllardaki sorunların olmaması gerekiyor. Fransa ve İtalya’dan da teklifler geliyor. Hepimiz profesyonel insanlarız” dedi.
kunter0806.jpg

halil üner in kaldığı çok açık ve net.transfer görüşmelerine de katılıyor.ama görevi değişir.

mekteb-i sultani' Alıntı:
halil üner in kaldığı çok açık ve net.transfer görüşmelerine de katılıyor.ama görevi değişir.
Erman Kunter ve Halil Üner'in bu konularda anlaşması çopk çok zor.Erman Kunter gelirse Halil Üner'in şubeyle ilişkisi sona erer.

bilmiyorum.ozaman şubenin başıboşlugudur gidecek bi adam transfer görüşmesi yapmaz.