Yeni Sponsorumuz Odeabank

Bu bahsi geçen para 5 yıllık 10 milyon euro oluyor galiba. Yani yıllık değil galiba bahsi geçen para. Kadın takım isim - Erkek takım sırt reklamı - TT Arena Kuzey Tribünü kapsıyormuş. 5 yıllık toplam 10 milyon euro ise çok az gördüm bu parayı ben. Yıllık 10 milyon euro ise çok iyi bir anlaşma diyebiliriz.

Hem bayan takımına adını verecek, hem erkek-bayan sırt reklamı hem de kuzey tribünü ve 5 yıllık 10 m euro. Çok çok az...

Tersi surpriz olurdu. Odeabank, zaten Lubnan merkezli Bank Audi'nin Turkiye subesidir. Turkiye piyasasina ilk girdiklerinde, bu yeni ismi duyurma ihtiyaclari vardi, artik boyle bir durum da kalmadi. Iyi kotu amacina ulastigini soyleyebiliriz.

Zaten su anda, hicbir firmanin reklam & sponsorluk departmani, bu yonetim ve taraftar yapisindaki bir kulube sponsor olmak istemez. Yani siz, Can Topsakal'a bir butce teslim eder misiniz?
Gelecek sezon da, Can Topsakal vs kalirsa, ve de ulke ekonomisi boyle gitmeye devam ederse bence sponsor bile bulamayabiliriz. Bu durumda da, zamaninda Besiktas'ta Demiroren'in basina geldigi gib.i is baskana kalbilir. Gelecek sene, Galatasaray Point Hotel olarak gorurseniz sasirmayin.

Son düzenleme:
Odeabank ile yapılan 3 yılık toplamda 8.4 milyon euro olan anlaşma bu sezon sonu yani 2018 yılında bitecek.

2015-2016 3 milyon euro
2016-2017 2.4 milyon euro
2017-2018 3 milyon euro

Odeabank twitter açıklaması ''Bugün çeşitli mecralarda yayınlanan, Odeabank'ın Galatasaray'ın sponsorluğundan çekileceği yönünde çıkan haberler asılsızdır. Bankamızın 2020 yılına kadar Galatasaray Basketbol şubesine sponsor desteği devam edecektir.''

Acaba kimseden habersiz sözleşme mi uzattılar yoksa bizim bilemediğimiz başka şeyler mi var...!?

Son düzenleme:
Odeabank ile yapılan 3 yılık toplamda 8.4 milyon euro olan anlaşma bu sezon sonu yani 2018 yılında bitecek.

2015-2016 3 milyon euro
2016-2017 2.4 milyon euro
2017-2018 3 milyon euro

Odeabank twitter açıklaması ''Bugün çeşitli mecralarda yayınlanan, Odeabank'ın Galatasaray'ın sponsorluğundan çekileceği yönünde çıkan haberler asılsızdır. Bankamızın 2020 yılına kadar Galatasaray Basketbol şubesine sponsor desteği devam edecektir.''

Acaba kimseden habersiz sözleşme mi uzattılar yoksa bizim bilemediğimiz başka şeyler mi var...!?
Sorunun yanıtını ben de merak ediyorum. Bu arada konu kadın takımına aitmiş. Yeni fark ettim. :)