Yeni Transferler Sonrası Kadro Yapısı

Tugay Aktepe' Alıntı:
Futbol maçı başlıklarına yazdığım gibi buraya da yazıyorum.
Bu taraftara yıldız oyuncu haram...

Bu asla Hüseyin'e inanmadığım,onu haksız bulduğumu göstermez.Hatta tam aksi,bir tartışma varsa, görmeden bile bu konuda Hüseyin'in haklı olduğunu düşünürüm.

Yıldız oyuncuların kaprislerini çekmek zorunda değiliz tabii ki. Taraftar olarak da,teknik ekip olarak da... Fakat bu asma,kesme,yollama meraklılarını görünce yıldız oyuncuların yanında oluyorum onların tüm kaprislerine rağmen. Hosley geldiğinde burada naralar atan arkadaşlarımız şimdi kendisini henüz 2-3 maç oynamışken takımdan kovuyor.Kimse maç psikolojisini düşünmüyor.Helal olsun valla.
Bu vakitten sonra yönetimden yıldız oyuncu,kaliteli transfer beklemiyorum.
Hatta nerede çer çöp varsa toplasınlar.

Arkadaşım ben Hosley'i suçlamadım hatta Hosley'in el uzattığı ve Hüseyin'inde tutmadığı söyleniyor. Öyleyse bu tamamen Hüseyin'in ayıbıdır. Velasılkelam Hosley takıma yeni katılmış bir oyuncudur. Bu yüzden öncelikle arkadaşlarını gözlemleyip, onların takım içindeki statülerini öğrenmelidir. Hüseyin'in de bu takımın lideri olduğunu bilmelidir. Eğer bilmek istemiyorsa iş bize düşer.
 
transfer konusuna gelince sadece hosley konuşuluyo :S nedenini anlamış değilm hosleyin yanında toliver da artık bu takımda ve oynadığı süre içinde bence gayet iyi katkılar verdi. ama nedense bi sadece hosleyi konuşuyoruz =)
 
hüseyinden büyük yıldızmı olur. her mac takımı için ne var ne yok mücadele eden hüseyin değilde yıldız iki hafta önçe gelen takıma hiçbirşey vermemiş oynadığı 5 macın dördü kaybedilmiş hosleyi görenlere ne demeli....
 
fevzi beye katılmamak mümkün değil.hüseyin takımın lideri ve 1.skor opsiyonudur.kanını her zaman sonuna kadar dökmeye hazırdır.hele bir de sezon başında süre alamayacağını söylemişler hüseyine,çıldırmamak işten değil.ya arkadaşlar kimler tarafından yönetiliyoruz?
 
bu başlığı actığımda birazz tepki almıştım o tepki veren arkadaşlar lütfen cevap versin yada hala yazdıklarının arkasında durabiliyolarmı....
 
Harun Taşkapılı' Alıntı:
bu başlığı actığımda birazz tepki almıştım o tepki veren arkadaşlar lütfen cevap versin yada hala yazdıklarının arkasında durabiliyolarmı....

Bu forumda eleştirilere yer yok. Yorum yapıp düşüncelerinin olumsuz olduğunu söyleyenler ,ç,n sadece konular kilitlenir. Kimse buradan kral çıplak diyemeyecek mi? O zaman sadece iyi şeyler yazmalıyız ve eleştiri olmamalı. Ne kadar renkli formalarımız olduğundan bahsedelim. Oyuncular uzun boylu çocuklar, zaten Galatasaray maç kazanılarak yada maçta mücadele ederek temsil edilmez, uzun boylu yakışikli olalım yeter.
 
Erhan Bey isteyen istediği eleştiriyi yapabilir. Konuların kitlenmesinin yöneticilerin görüşleriyle alakası yoktur. 3 hafta önce eleştiri yaptığım için ben de fişlenmiştim ;)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Erhan Bey isteyen istediği eleştiriyi yapabilir. Konuların kitlenmesinin yöneticilerin görüşleriyle alakası yoktur. 3 hafta önce eleştiri yaptığım için ben de fişlenmiştim ;)

Kerem Bey, keşke bu şekilde kötü oynadıkları zaman takımı da bir iki gün kilitleyebilsek. Belki akılları başlarına gelir. :p

Yenilgi her zaman herkese olabilir ama mücadele etmeden olursa insanın gücüne gidiyor.
 
Şunu da kabul etmek gerekir ki biz de taraftar olarak yıldız oyuncu sevdasından dolayı kadro yapısına dikkat etmedik pek. Biraz da yöneticilerin isteğiyle Koray Hoca da oyun kurucuya alternatif isterken iki oyuncu birden almak zorunda kalınca takım iyice çorba oldu. Bence sorumluluk basketbol konusunda yeterli olmayan idari kadromuzda.
 
bence hersey sistem ve disiplinden geciyor.inanılmaz top kayıpları yapıyoruz.atkins ve hosley inanılmaz rahat oynuyorlar.yeni transferler coğu oyuncumuzun veriminin düşmesine neden oldu.milojeviç bile sıradan bi oyuncu gibi oynuyor.bence gurovic kesinlikle dışarda kalması gerekn bi oyuncu değil.ama önce hoca lazım.inanılır gibi değil, 23 sayı geri düştük maçta.bunu hocanın açıklması lazım.hiç mi sistem yok, taktik yok. gsbasket 5 cıkarsan o dakikada ancak o kadar fark yerdik. nasıl kocaeli´den 5 yediğimizde hoca gittiyse koray hoca da bırakmalı.
 

Üst