Tugay Aktepe' Alıntı:Futbol maçı başlıklarına yazdığım gibi buraya da yazıyorum.
Bu taraftara yıldız oyuncu haram...
Bu asla Hüseyin'e inanmadığım,onu haksız bulduğumu göstermez.Hatta tam aksi,bir tartışma varsa, görmeden bile bu konuda Hüseyin'in haklı olduğunu düşünürüm.
Yıldız oyuncuların kaprislerini çekmek zorunda değiliz tabii ki. Taraftar olarak da,teknik ekip olarak da... Fakat bu asma,kesme,yollama meraklılarını görünce yıldız oyuncuların yanında oluyorum onların tüm kaprislerine rağmen. Hosley geldiğinde burada naralar atan arkadaşlarımız şimdi kendisini henüz 2-3 maç oynamışken takımdan kovuyor.Kimse maç psikolojisini düşünmüyor.Helal olsun valla.
Bu vakitten sonra yönetimden yıldız oyuncu,kaliteli transfer beklemiyorum.
Hatta nerede çer çöp varsa toplasınlar.
Arkadaşım ben Hosley'i suçlamadım hatta Hosley'in el uzattığı ve Hüseyin'inde tutmadığı söyleniyor. Öyleyse bu tamamen Hüseyin'in ayıbıdır. Velasılkelam Hosley takıma yeni katılmış bir oyuncudur. Bu yüzden öncelikle arkadaşlarını gözlemleyip, onların takım içindeki statülerini öğrenmelidir. Hüseyin'in de bu takımın lideri olduğunu bilmelidir. Eğer bilmek istemiyorsa iş bize düşer.