Yeni Transferlerin Tanıtılması

Medya Bilgilendirme

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferleri için 30 Ağustos Çarşamba günü, saat 16:00'da, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın da katılacağı toplu imza töreni düzenlenecektir.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

ya tv zamanı deil şuan futbol takımı transfer yapamadı basket takımında kadroda halen eksiklikler var birde tv çıkmasın başımıza arada süpriz bi transfer çıkarmı acaba:)

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Taraftar olarak gitsel alırlarmı acaba ?

kimi görmeye gidicez bi fikrin varmı ellerindeki dixon ı tutamıyorlar meraq ediyorum kimlere imza attıracaklar

yav ben hiç bir yerde rastlayamadım acaba saati mi değişti tv ler mi icabet etmedi yoksa yönetimin yine bir numarasıyla mı karşı karşıyayız.

Basketbolda İmzalar Atıldı

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı, 2006-2007 sezonu hazırlıklarına yaptığı transferle devam ediyor.

Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başkan Özhan Canaydın, Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Polat, Ahmet Dedehayır, Atilla Kınay ve Basketbol Şuebsi İdari ve Teknik kadrosunun katılımıyla gerçekleşen imza töreninde; Louisiana State
Collage'dan Darell Mitchell; Beşiktaş Cola Turka'dan Mithat Demirel;
Tekelspor'dan Tufan Ersöz; Büyük Kolej'den Murat Kaya; Tolga Tekinalp, Cemal Nalga 2006-2007 sezonundan kendilerini Galatasaraylı yapan sözleşmelerini imzaladılar.

Takımda ayrıca, geçtiğimiz yılki kadrodan Burak Sezgin, İsmet Hacıoğlu ve Fatih Solak da bulunacak.

2006-2007 Sezonunda
Galatasaray'a Katılan Yeni Oyuncular

Mithat Demirel
Boy: 1.81
Doğum Tarihi: 1978
Mevki: Point guard
Geldiği Takım: Beşiktaş ColaTurka

Tufan Ersöz
Boy: 1.96
Doğum Tarihi: 1980
Mevki: Shooting guard
Geldiği Takım: Tekelspor

Murat Kaya
Boy: 1.93
Doğum Tarihi: 1984
Geldiği Takım: Büyük Kolej

Tolga Tekinalp
Boy: 2.04
Kilo: 105
Doğum Tarihi: 1974
Mevki: Power forward
Geldiği Takım: Beşiktaş ColaTurka

Cemal Nalga
Boy: 2.08
Doğum Tarihi: 1987
Mevki: Pivot
Geldiği Takım: Tuborg Pilsener

Darell Mitchell
Boy: 1.81
Doğum Tarihi: 1984
Geldiği Takım: Louisiana State Collage

http://www.galatasaray.org da basketçilerimizin imza attıklarını ve kısa bilgilerini sunmuşlar ama anlamakta güçlük çekiyorum insan basketçilere galatasarayımızın formasını giydirir ve bir kaç resmini çekip internet sitesine koyar sanki öylesine bir yazı yazmışlar ayıp ya
ayrıca bugün resmiyete dökülmüş tüm yeni transferlere yeni sezonda başarılar umarım galatasarayımıza yakışanları yaparlar

dixon?

arkadaşlar dixon olayından bahsedilmiş mi toplantıda bilgisi olan var mı?

Bunlar hoş olaylar.Başkan ve asbaşkanın katılımıyla yeni transferlere imza attırılması erkek takımının geçmişe göre daha çok göz önünde olacağının göstergesi.

Utku Çapan' Alıntı:
tv kameraları karşısında top sektirip çimlerin üzerinde formayla poz mu verecekler acaba:)

Top sektirmesinler canım. Sadece, potaya turnike bıraksınlar, 3 sayılık atış da beklemiyorum.

Ben sadece TV olayını iğnelemek istemiştim.