Yenilmez Armada için #kirmizioluyoruz !

• Konbuyu başlatan Eyüp Yıldız
  • Başlangıç tarihi
E

Eyüp Yıldız

Misafir
Yenilmez Armada için #kirmiziolalim !

Arkadaşlar kulübümüz Siena ve Prag maçları için taraftara salona Kırmızı forma ve tişörtler ile gelinmesi için çağrı yapacak. Barcelona maçında ki görsel şovdan sonra şimdide herkesin kırmızı olduğu bir A.İpekçi ile 2. bir şov yapılacak.

Bu organizasyonla hem taraftarlarımızı maça konsantre edeceğiz hem kıpkırmızı bir İpekçi yaratacağız.

Bu kampanya ile ilgili bütün Galatasaray neferlerinden destekl bekliyoruz.

Sosyal medyada '#yenilmezarmada için #kirmizioluyoruz' Hashtag'ını kullanıyoruz.

Süper fikir elde kaldı ise Store'larda bu sloganı vitrine taşıyıp yenilmez Armada Tshirtlerini satsa güzel olabilir eğer bitti ise elde fiyatı makul kırmızı ne varsa

bu fikrin olması için klübün her seyirciye t-shirt yapması lazım.Aksi takdirde her takım elbiseyle maça gelmeye devam eder

Bence çok kaliteli bişey olmasa bile ucuz bir kırmızı t-shirt maç günü satılabilir. Yada hediye edilebilir.. Yada tribün liderleri arkadaşlar ağabeylerimiz bunun için sponsor çalışması yapabilir. Türk telekom gibi yada pegasus gibi firmalar ile...

Derbinin sonucu ne olursa olsun iki maçında full çekmesi önemli. Böyle bir organizasyonunda gerçekleşmesi için de kulübün iki tane twitle değil, maç günü kırmızı t-shirt dağıtımı ya da her giriş kapısının önüne-yanına-kuyruk boyunca "kırmızı" ve o güne özel indirimli t-shirt satacak seyyar storelar koyması gerekiyor, çok da külfetli bir iş değil. Hani euroleague'e özel t-shirt ya da Siena&Prag maçlarına özel bir atkı, tasarımdan hiç bahsetmiyorum biliyorum ki kulüp yorulmayı sevmiyor.

Arkadaşlar twitter'da #KirmiziOlalim diye paylaşıyoruz

Derbi macini en cok bu macin tribunleri icin kazanmamizi istiyorum acikcasi. Gecen yil Arenada kaybettigimiz fener macindan sonra canini disine takan takimimiz haketmedigi bir sekilde 1000 kisiye mac oynamisti ipekcide..