#YenilmezArmada4ipekci

Arkadaşlar, twitter üzerinden yarın oynayacağımız Banvit maçına daha çok dikkat çekmek amaçlı bir kampanya başlattık.
Bu kapsamda sizlerden ricamız maç saatine kadar twitter'da atacağınız tweet'lere #YenilmezArmada4ipekci eklemenizdir.
Eğer çok sayıda #YenilmezArmada4ipekci içeren tweet atarsak, #YenilmezArmada4ipekci yi trend konu yapabiliriz. Trend konu olması da hem bizim gündemi belirleme gücümüzü gösterir, hem de merak eden fakat maçtan haberi olmayan insanları haberdar etmiş oluruz.
Yalnız, farklı kişilerden az sayıda tweet atılması, aynı kişinin çok tweet atmasından daha değerli. Ayrıca tweetlerinizde #YenilmezArmada4ipekci yi 1 kez kullanmanız da twitter için daha makul bir kullanıcı eğilimi olarak görülmekte.
Emeğiniz ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Utku açıklamış; ama Twitter'a yabancı birisi olarak sormak istiyorum: Bu trend olayının etkisi nedir?

Twitter'a üye olalı sanırım bir yıl oldu; ama yaklaşık bir aydır aktifim. Pek fazla bilgim yok o yüzden. Eurolig için güzel bir şey gerçekleştirdik geçenlerde. Bayağı bir ses getirdik. Ama bunun yaptırımı, etkisi nedir tam olarak?

Bir de, tamamen aynı şeyi mi yazmamız gerekiyor? Büyük, küçük harf; Türkçe karakter falan önemli mi? "ipekçi" mi, "ipekci" mi?

Benim gibi bilmeyenler de yararlanır hem bilgilerinizden.

Utku açıklamış; ama Twitter'a yabancı birisi olarak sormak istiyorum: Bu trend olayının etkisi nedir?

Twitter'a üye olalı sanırım bir yıl oldu; ama yaklaşık bir aydır aktifim. Pek fazla bilgim yok o yüzden. Eurolig için güzel bir şey gerçekleştirdik geçenlerde. Bayağı bir ses getirdik. Ama bunun yaptırımı, etkisi nedir tam olarak?

Bir de, tamamen aynı şeyi mi yazmamız gerekiyor? Büyük, küçük harf; Türkçe karakter falan önemli mi? "ipekçi" mi, "ipekci" mi?

Benim gibi bilmeyenler de yararlanır hem bilgilerinizden.

Bir konu Trending Topic olunca daha fazla insan görmüş oluyor o konuyu sayfasının sağında. Örneğin bugün Telegol'de yaşananlardan haberi olmayan bir kişi Twitter'ı açıp trendslere baktığında "allah allah acaba niye Ahmet Gökçek ve #şikeyapıyoruz trend olmuş" diyip o konuda atılan mesajları görebiliyo. Biz de #YenilmezArmada4ipekci'yi trend yaparsak maçtan haberi olmayan insanlara ulaşıp, onların ilgisini de maça çekebiliriz. Ve evet Türkçe karakter önemli, tamamen aynı olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla.