• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yetenek Sizsiniz Türkiye

Puanları 0
Çözümler 0
@Hüseyin Karaçil
yetenek-sizsiniz-turkiye-logo.JPG

Yetenek Sizsiniz Türkiye, her hafta cumartesi akşamları ekranları şenlendirmeye devam ediyor.

81 ili gezmeyi planlayan Yetenek Sizsiniz Türkiye programı, bu hafta yani 26 Aralık Cumartesi günü 7. bölümü ile Erzurumdan, Erzurum Atatürk Üniversitesi?nden yayınlanacak.

[youtube:1hgbsq6k]http://www.youtube.com/watch?v=4kO2ojWoX1g&feature=related[/youtube:1hgbsq6k]

http://www.youtube.com/watch?v=4kO2ojWo ... re=related

Arada bir kötü performanslarda çıkıyor ama genelde çok yetenekli insanlar var bu yarışmada...
Zaten Acun un yaptığı bir projenin tutmaması gibi birşey söz konusu olamaz bence...Adamın her yaptığı reytinglerde ilk 3 te...

Bu çocuk, şu ana kadar izlediğim Michael Jackson hareketlerini en iyi yapan kişi. Aynı zamanda son derece de sevimli.

Her programda mutlaka bir Michael Jackson oluyor; ama bu alanda en büyük favorim bu çocuk.

Ayrıca geçen haftaki programda, basketbol gösterisi de çok güzeldi.

[youtube:1cqzbqdv]http://www.youtube.com/watch?v=BdvNfZmSVi8[/youtube:1cqzbqdv]

Benimde favorim bu aslan parçası :)

Vallahi ben çıkıp şu şarkı söyleyen enstruman çalan çocuklara acıyorum.Hepsi değil tabi ki , ama bazıları o kadar belli ediyorlar gibi sevmeden zorla yaptıklarını.Mesela biri yarışmadan sonra içerde burdan babama çok teşekkür ediyorum beni yetiştiren o falan gibilerinden bi laflar etti.Bana çok yapmacık gelir bunlar.O yaştaki çocuk bunu düşünemez diye bir şey yok tabi ki ama bana dediğim gibi çok yapmacık geliyo.

Şuana kadar favorilerimden biri ise Micheal Jackson dansı yapan Kaan.Onun da yaşı küçük her ne kadar diğerleri kadar olmasa da, ancak bana çok samimi geliyo; içten yani çocuk.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Final bölümü bu akşam 20.00 de.
Bakalım kim kazanacak...

Papi dansı yapan elemanlar kazandı iyi oldu sevindim.

Yeni sezonla 7Kasım pazar başlıyor:)
Keyifliydi,başlamasına sevindim.

Bu sezon pek farkli seyler yok acikcasi. Hos tabi her yarismanin ilkinin verdigi zevk bambaskadir. Daha cok eleme olacak ama gecen haftalarda sarki soyleyen Türkan diye bi kiz vardi, muhtemelen o kazanir diye düşünüyorum şimdiden..

Bu sefer bana da ilki kadar güzel gelmiyor.Pek çeşitlilik yok yani.Şuana kadar gerçekten favori olabilicek iki yarışmacı çıktı ; Türkan ve bu hafta MJ dansı yapan İlker Atak ( geçen sene de katılmıştı ) çok başarılı kareografiler yapıyor.Hoş daha bir sürü eleme yapılacak ama geçen seneki tadı vermeyecek sanırım.

Bugünkü bölümden sonra anladımki, finalin yarısından fazlası belki de şarkı söyleyenlerden oluşacak bu gidişle. Cidden çok iyi sesler katılıyor yarışmaya

gecen haftaydı galiba,Hülya avşar güzel bir gaf'a imza attı,2 zenci arkadaş vardı şarkı söylediler yorum kısmına gelince Hülya elemanlar için: 2 sinin arasında gittim geldim deyince,ortalık yarıldı:)

Aref adlı yarışmacının belki yaptıklarının sırrı ortaya çıksa da o işi yaparken soğukkanlılığını koruması vs. takdire değer..Bu son yaptığında da "oha lan noluyor" gibi şeyler desek de aynı şovun benzerlerinin daha önce yapıldığı görülmüş..Bi tek dikkatimi çeken izlerken , cebine doğru kağıtları vs. değiştirirken farketmemek için kör olmak lazım :-) Tabi ki yine de saygıyı hakediyor..Yiğidi öldür hakkını yeme..Acun da reytinglerin tavanına vuruyor orası ayrı...

peki dvd ye nasıl kaydetti :)

Sonuçta bu bir ilizyon gösterisi yani sırrı illaki ortaya çıkacak. Araştırınca öğreniliyor nasıl yaptığı. O an nasıl yapıldığını anlayabilen oldu mu, hayır. O zaman kendisi başarıya ulaşmış demektir. Kaldı ki zaten ulaştı dünü 1. bitirerek

Sonuçta bu bir ilüzyon ve böyle şeyler de pek açık arama gayretinde değilim illa ki bir hilesi olacak, tadını çıkarmak lazım ancak bazı insanlar ciddi ciddi çocuğa doğaüstü bir gözle bakıyorlar :) Tabi bunda imajının falan da etkisi var gibi. Saç , sakal , gözler vs. Yalnız gerçekten iyi yapıyor işini. Aynı gösteriyi çok vasat şekilde de yapabilirdi. Bu işte önemli olan sahne. DVD'nin rötar esprisinin o biçim payı var. Kaç kez aa aa dedi insanlar. "İp var ya kesin" gibi bir şeyler deyip geçiştirilmiyor çünkü sunum etkileyici. Sanki böyle bir prestij yada ilizyonist filmini izliyor gibi hissettirebiliyor insanlara. Başarılı ve hakediyor finali de haydi haydi.Yine de Acunun zırt pırt ayağa kalkıp alkışlamaları falan da yapmacık geliyor ya... O da reyting için veriyor coşkuyu tabi. :D

areften en cok istenen sey fenerbahcenin turkiye kupasini kazandirmasiymis:):)

Geri