Çocuklar ,
Hakem konusu bizim konumuz değil, hakem eleştirmek bizim işimiz değil , yenilgiyi, rakibin galibiyetini ; hakeme, dış etkene bağlamak, hakem çalmadı, saha çamurluydu, top yamuktu demek ancak zayıfların, güçsüzlerin, aptalların sizin de anladığınız gibi "öteki" taraftarın işidir ...
İşinize bakın, çok büyük bir camianın taraftarısınız, bazen sizin bile tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük ...
Hakemlerin kötü yönettikleri maçlar olabilir, takımların aleyhine olduğu kadar lehine de yanlış kararlar verebilirler, doğru gözlemlersek bunu görürüz ...Bunu yapın demiyorum çünkü siz tarafsınız ve yapamazsınız, yapmanıza gerek de yok zaten ...Ama hakemlerden lehte adaletsizlik beklerseniz, hakemlerin taraflı olduğunu düşünürseniz çok yanılırsınız...bazen buradaki eleştirilere gülüyor bazen de üzülüyorum... elbette hakemler de takım tutmuşlardır, zamanında ASY kapalısında omuz omuza yaptığım arkadaşlarım oldugu gibi, başka takımın maçlarını kaçırmayanlar da vardır ,ilk gruptakileri efesli, ülkerli diye eleştiriyor, diğerlerini takdir ediyorsunuz bazen , çok gülüyorum ... sahaya çıkınca her şey biter , hiç bir hakem bir maç, bir takım uğruna kariyerini tehlikeye atacak kadar salak değildir...
Size her maçımızda aleyhimize verilmiş kararlar kadar lehimize verilmiş yanlış karar gösterebilirim, ama ne olur beni buna zorlamayın da rahat rahat maçları izleyeyim
siz de rahat rahat maç izleyin, takımınızı destekleyin, yapabiliyorsanız hakemi lehinize etkileyin ... boşverin hakemleri falan onlar işlerini hepimizden iyi bilirler ...