Yılın Oyuncusu Özgür Gürbulak

Yılın Oyuncusu

  • Ramazan Kahrıman

    Oy: 0 0.0%
  • Jaime Luis Mazzi

    Oy: 0 0.0%
  • Murat Yazıcı

    Oy: 0 0.0%
  • Ömer Gürkan

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    108
Son sezonunda,işlerin yolunda gitmediği anda klasını konuşturarak bir kez daha Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu getirdi.Benim gözümde Galatasaray efsanelerinden biri.Özgür ve İsmail'in affına sığınarak,biraz da duygusal bakarak Petr Tucek.:)
 
O kadar kararsız kaldım ki. Hepsi karakter olarak efsane olmalarına karşın oyun anlamında da çok büyük isimler. Ama içlerinden birisini yarım adım daha öne çıkarıyorum. O da;

Özgür Gürbulak.
 
Salonda 1 tv de 1 maçlarını izleyebildim koca sezon boyunca ve Özgür Gürbulak'a hayran kaldım. Hepsinin değeri bir başka ama ilk canlı izlediğim maçta beni çok etkilemişti Özgür Gürbulak.
 
Hocanın sırtından inip,kendini geliştiren her oyuncu yılın oyuncusudur.Göremediğim fakat merak ettiğim bir üçlük var Fikri abiden o yüzden oyum onadır :)
 
İsmail ile Özgür arasında kaldım ama Özgür Gürbulak daha daha ağır bastı. hepsini ayrı ayrı çok seviyorum.. ama performansta Özgür..
 
Performansa bakacak olursak açık ara İsmail Ar derim. Özgür ve Fifi çok önemli katkılar yaptılar. Matt'in oyunu tartışılmaz, Tucek reis'in şampiyonluğu getirmesi de... Fikri biraderimin yaptıklarını unutmak mümkün mü? Benchte oturan aslanlarımızın bütünlük içerisinde sahadaki arkadaşlarına destekleri?

Fakat İsmail bu sezon öyle mükemmel oynadı ki... 1 puanlı oyuncular arasında dünyanın en iyisi diyebilirim. Sanırım abartı olmaz. Hem puanın bu denli önemli katkı sağlayacak, hem kritik maçlarda yorgunluk nedir bilmeden 40'ar dakika sahada kalacaksın, hem de her maç aynı ya da benzer performansları sergileyebileceksin...

Şampiyonlar Ligi sonunda ona gerekli ödülü verdiler ancak benim de burada kendisine gereken ödülü vermem lazımdı.

Tabii bu oyu verirken kalan aslanlarımızı ardımda bıraktığım için içim cız etmedi değil. :(

Bizi böyle bir seçime sürükleyen GSBasket.org yönetimi istifa! :)
 
Ne yazıkki hemen hemen hiç izleme şansı bulamadım takımı ancak istatistik olarak falan takip ettiğim kadarıyla, beklenti ve gösterilen performans olarak bakınca oyumu İsmail'den yana kullanıyorum.
 
Her şey söylenmiş, benim için de hepsi çok değerli ve özeller ama eğer performans olarak birinin seçilmesi gerekiyorsa ben de İsmail Ar'ı bir adım öne koyuyorum.
 
Tabi ki hepsi çok değerli ve birbirinden ayırmak imkansız ama burda en iyi performansı seçiyoruz arkadaşlar. Duygusal bakmayın olaya.
 
Sezon boyunca Engelsiz Aslanlar´ın bir karşılaşmasını canlı izleyebildim, son BJK maçını da TV´den izleme imkanım oldu. İstatistiklere bakarak oy vermenin doğru olmadığını düşündüğüm için Ahmet Cömert´te Engelsiz Aslanlar´ı yalnız bırakmamaya gayret gösterenlerin düşüncelerini dikkate alarak verdim oyumu.

Oyum İsmail Ar´a gitti ama Engelli Federasyon Başkanı ve üyelerine karşı dik duran Sedat Hoca´dan, takımın değerli bir parçası olan Akın´a kadar şubeye emek harcayan tüm isimler çok özel bizim için.

24 saat içerisinde ankete 69 kişi oy kullanmış. Yeterli değil elbet, ama Engelsiz Aslanlar´ın hak ettiği ilgiyi yavaş yavaş görmeye başladığını hissetmek güzel.
 
An itibariyla 76 kisi oy kullanmis.Ben Ozgure verdim oyumu aslinda Filipskiye verecektim ama yerli tercihi olsun istedim.Engelsiz aslanlarimiz en az 100 kisiyi hakediyor ankete katilan umarim sayi hizla artar.
 
Oyum fifiye gitti. Bu sene inanılmaz maçlar çıkardı. Özgür matt scott petr tucek ismail de inanılmaz maçlar çıkardı ama fifi izlediğim çoğu maçlarda mükemmel performans göstermişti. Bu yüzden fifiye gitti oyum
 

Üst