Yönetim İstifa!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlaka her GALATASARAY'LI tepkı verecektır buda gayet normal EVET O GALATASARAY'IN KOCU NIYE AĞRINA GIDIYOR ONU ANLAMADIM. SANKI VURACAK BASKA YER BULAMADIN.
Yok ya! Maçtan sonra koçunuz çıksın taraftara demediğini bırakmasın, bunların hepsi 6222'den yargılansın desin, sonra burada federasyonun verdiği cezaya itiraz edin. Kendinizle çelişmeyin yahu. Adamlar fırsat kolluyordu, koç da maç sonu açıklamalarıyla yürüyün dedi. Şimdi ağlamayın.

Bu gıbı durumlarda bence tek cıkıs yolu sağlam ve guclu yonetım takımlar kurarak kımseden bırseyler beklemeden yola devam etmek ama o bızde varmı işte orası buyuk soru ısaretı.(bu sene takım vardı ) yonetım ?
Bizim camianın içinde belli nedenlerle efesin şampiyonluğunu görmeyi arzu eden azınlıktada olsa bir kitle var. bu tür cezalar onları sevindirecektir, çünkü bu takımın engellenmesi için birileri de yardım ediyor belli. fakat esas sorun Turgay demirel ve onun ipini tutanlar. Turgay'ın ipini tutanlara ulaşmak gerekiyor. eskiden efes yani tuncay özilhan, turgay demirel'in iplerini tutuyordu, şimdi ise büyük ihtimal ülker ve siyasi güç o ipi tutuyor. Sorunun kaynağı da bu. basketboldaki güç dengeleri ne yazık ki bizim çok aleyhimize.

Taraftar yöneticiden daha çok sahipleniyor takımı.Şu ceza eğer futbol takımına söz konusu olsa emin olun ceza almazdık ama iş diğer şubelere gelince yönetimin umurunda değil demek ki.

1- Ceza neden bu gün bu saatte açıklandı?

2- Normalde en ağır sözlerle federasyona tepki veren Ergin Ataman neden hafif bir açıklamayla geçiştirdi bu cezayı?

3- Sizce kulüp içinde bu cezadan memnun olanlar var mı?

4- Aklını kullan Galatasaray'lı! Herkes koltuk peşinde, herkes oyun peşinde. Yapılanları gör!

Görkem bey nedense hep sıkıntılı anlarda başta Ergin Ataman olmak üzere istifaya davet ediyorsunuz. Ben de 6222 den yargılanmaları konusunda haklı olduğunu belirtmiştim. İstifa etmesi gerekenleri sayarken beni atlamışsınız:).

Koç fair play ile hareket etti neden rahatsızsınız. Sizin her fırsatta öldüğünüz (kesinlikle de övgüyü hak ediyor) Mahmudi koç olsaydı farklı mı söylerdi. Tribün olaylarını o da eleştiriyordu. Bütün aksiliklere rağmen takımı lider duruma getir. İpler elinde olsun ve bu olaylar... Siz olsanız ne derdiniz. Merak ediyorum eğer hoca taraftar haklı deseydi o zaman bak olayları savunuyor bu nasıl koç mu diyecektiniz

Nasıl olsa Real Madrid maçına odaklanılmış. Büyük bir kitlenin dikkati orada, bu cezayı bilerek bu güne sakladılar.
Yönetim de çoğunlukla futbolla ilgileniyor, diğer branşlar ihmal ediliyor.
Bunun olacağı az çok belli iken racon kesenler de racon uğruna kulübü ve sezonu sattılar. İki önemli maç izleyemeyeceğiz, hakkımıza girdiler, hesap versinler.
Hala Ergin Ataman diyenler var. Art niyet var mı bilemem ama iyi niyet yok!!!
Gözlemci-federasyon-ilgisiz şube sorumluları ve raconcular bu cezanın sorumlularıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...