GS'da ERgin Ataman üzerinden bu tarz komplolar yapamazlar. Ekrem memnun da Ergin Ataman da ağır gelir. Kaldı ki Ergin'e de muhtaçlar. Bu parasızlıkta kimi getirecekler yerine? Ki getirdikleri koç da ehil olmalı EL falan kaldırabilecek potansiyel.
Bu arada Ergin Ataman'ın da dediği gibi Furkan'ın gitmesi para ödenmemesinden değil. Furkan 3 aydır parasını alamıyormuş. Ki bir sonraki ay ödemesi 30 kasım. Sezon ortası 76'ers kafasını çeliyor teklif atıyor. Meneceri de olayı dürtüklüyor kafasını karıştırıyor. Ha parası düzenli ödenseydi bu kadar rahat gitmezdi belki ama gitmeyi düşündüğü muhakkak.
Can Topsakal'ın NTV Spor'daki üslubu kibar tabirle terbiyesizlik. Ergin Ataman çıksa TV'a Can topsakal 1 ay oldu geleli tık yok o önce yöneticiliğini doğru düzgün yapsın dese verecek yanıtı yok. VErin benim paramı dese Ergin hoca yanıtı yok bir de utanmadan "Zaten partizan maçı sonrası da böyle garip açıklamalar la hata yapmıştı" diyebiliyor
)
Ya bana ayzıklar olsun vallahi Hakan Üstünberk'i beğenmiyordum pasif edilgen diye ama adamın bir duruşu vardı takımı besliyordu da bir şekilde.
Şimdi Lütfi Arıboğan gittiğine göre Murat Özyer'İn gitmesi için gün sayabiliriz. Eşi hakkında büyük düşünceleri varsa onu da alıp Lakers'ı kendisi Sparks'ı eşi çalıştırabilir.
GS için de taraftar taraftarlığını bilsin ve yapsın. Avrupa şampiyonu olan kadın takımı 30 kişiye oynuyor. Yarın göreceğiz bakalım kaç kişi olacak salonda. Sen takıma şubeye ilgi gösterme maça gelmemek için bin tane bahane öne sür. Maça giderken ve gittiğinde 10bin yerden bunu duyur sonra GS yönetimi çok ilgisiz bık bık bık
)
Nalga olayından sonra GS'da basketbolun ayaklanmasının tek sebebi taraftardır. Çünkü taraftar takıma sahip çıktı o zamanlar takımlar 2-3bin ortalamaya maçını belki oynarken biz minumum 4-5 bin kişiye oynamaya başladık. Taraftar ilgi gösterince sponsorlar yaklaştı yönetim ilgisini arttırdı. Yani Yönetim ilgisi istiyorsanız önce siz ilgi göstereceksiniz. Çevrenizde bundan şikayetçi olanlara da bunu anlatacaksınız. yoksa öyle ya bir zengin yok mu yeaaa versin para devri olmadı olmaz GS'da
Bu arada basketbolda geçen sene, bu senenin parası harcanmış. Erkek-kadın bütçeler daha sezon başlamadan aşılmış. Yönetime kızıyorum ama idarecilerin de bu dengeyi sağlayamaması (Direk Murat Özyer bu adam tabiiki) Yönetimden daha fazla idarecinin suçudur. Yönetimin suçu, adamın bu vasıfsızlığını, şubeyi iflasa götüren bu tutumunu görmeyip hala görevde tutması!