Yönetim uyuma basketbola sahip çık!

Tarih : Eurolegue ve ligde deplasmanların üst üste denk geldiği bir zaman aralığı
Oyun Adı : Ergin Atamanın Gönderilmesi
Oyuncular : Basketbol Şubesi Umrunda Olmayan ve Kurtulmaya Çalışan Galatasaray Yönetimi
Sahne 1 : Koçun medya ve taraftar gözünde yıpratılması
Sahne 2 : Koçun yöneticilere yaptığı saygısızlık
Sahne 3 : llke ve geleneklerine bağlı Galatasaray yönetimince Ergin Ataman'ın görevine son verilmesi

Yeni yönetim bir ayını doldurmadan basketbol şubesine merhem olacak icraatlar yapamıyacağını kanıtladı akşam Can topsakal ın açıklamasını izledim tam anlamıyla facia sinirimden dudağımı ısırdım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum çok umutsuzum açıkcası İstanbul da ikamet eden tafratarlarımızın en iyi yapacağı şey her maç tribünleri doldurup takıma ve özellikle koçumuz Ergin atamana destekleri ve sevgilerini gösterip yöentime mesaj vermesidir . Hazirana kadar gün sayıcaz anlaşılan

GS'da ERgin Ataman üzerinden bu tarz komplolar yapamazlar. Ekrem memnun da Ergin Ataman da ağır gelir. Kaldı ki Ergin'e de muhtaçlar. Bu parasızlıkta kimi getirecekler yerine? Ki getirdikleri koç da ehil olmalı EL falan kaldırabilecek potansiyel.

Bu arada Ergin Ataman'ın da dediği gibi Furkan'ın gitmesi para ödenmemesinden değil. Furkan 3 aydır parasını alamıyormuş. Ki bir sonraki ay ödemesi 30 kasım. Sezon ortası 76'ers kafasını çeliyor teklif atıyor. Meneceri de olayı dürtüklüyor kafasını karıştırıyor. Ha parası düzenli ödenseydi bu kadar rahat gitmezdi belki ama gitmeyi düşündüğü muhakkak.

Can Topsakal'ın NTV Spor'daki üslubu kibar tabirle terbiyesizlik. Ergin Ataman çıksa TV'a Can topsakal 1 ay oldu geleli tık yok o önce yöneticiliğini doğru düzgün yapsın dese verecek yanıtı yok. VErin benim paramı dese Ergin hoca yanıtı yok bir de utanmadan "Zaten partizan maçı sonrası da böyle garip açıklamalar la hata yapmıştı" diyebiliyor:))

Ya bana ayzıklar olsun vallahi Hakan Üstünberk'i beğenmiyordum pasif edilgen diye ama adamın bir duruşu vardı takımı besliyordu da bir şekilde.

Şimdi Lütfi Arıboğan gittiğine göre Murat Özyer'İn gitmesi için gün sayabiliriz. Eşi hakkında büyük düşünceleri varsa onu da alıp Lakers'ı kendisi Sparks'ı eşi çalıştırabilir.

GS için de taraftar taraftarlığını bilsin ve yapsın. Avrupa şampiyonu olan kadın takımı 30 kişiye oynuyor. Yarın göreceğiz bakalım kaç kişi olacak salonda. Sen takıma şubeye ilgi gösterme maça gelmemek için bin tane bahane öne sür. Maça giderken ve gittiğinde 10bin yerden bunu duyur sonra GS yönetimi çok ilgisiz bık bık bık :))

Nalga olayından sonra GS'da basketbolun ayaklanmasının tek sebebi taraftardır. Çünkü taraftar takıma sahip çıktı o zamanlar takımlar 2-3bin ortalamaya maçını belki oynarken biz minumum 4-5 bin kişiye oynamaya başladık. Taraftar ilgi gösterince sponsorlar yaklaştı yönetim ilgisini arttırdı. Yani Yönetim ilgisi istiyorsanız önce siz ilgi göstereceksiniz. Çevrenizde bundan şikayetçi olanlara da bunu anlatacaksınız. yoksa öyle ya bir zengin yok mu yeaaa versin para devri olmadı olmaz GS'da

Bu arada basketbolda geçen sene, bu senenin parası harcanmış. Erkek-kadın bütçeler daha sezon başlamadan aşılmış. Yönetime kızıyorum ama idarecilerin de bu dengeyi sağlayamaması (Direk Murat Özyer bu adam tabiiki) Yönetimden daha fazla idarecinin suçudur. Yönetimin suçu, adamın bu vasıfsızlığını, şubeyi iflasa götüren bu tutumunu görmeyip hala görevde tutması!

Sühan Cem Uçsoy;n890071' Alıntı:
GS'da ERgin Ataman üzerinden bu tarz komplolar yapamazlar. Ekrem memnun da Ergin Ataman da ağır gelir. Kaldı ki Ergin'e de muhtaçlar. Bu parasızlıkta kimi getirecekler yerine? Ki getirdikleri koç da ehil olmalı EL falan kaldırabilecek potansiyel.

Bu arada Ergin Ataman'ın da dediği gibi Furkan'ın gitmesi para ödenmemesinden değil. Furkan 3 aydır parasını alamıyormuş. Ki bir sonraki ay ödemesi 30 kasım. Sezon ortası 76'ers kafasını çeliyor teklif atıyor. Meneceri de olayı dürtüklüyor kafasını karıştırıyor. Ha parası düzenli ödenseydi bu kadar rahat gitmezdi belki ama gitmeyi düşündüğü muhakkak.

Can Topsakal'ın NTV Spor'daki üslubu kibar tabirle terbiyesizlik. Ergin Ataman çıksa TV'a Can topsakal 1 ay oldu geleli tık yok o önce yöneticiliğini doğru düzgün yapsın dese verecek yanıtı yok. VErin benim paramı dese Ergin hoca yanıtı yok bir de utanmadan "Zaten partizan maçı sonrası da böyle garip açıklamalar la hata yapmıştı" diyebiliyor:))

Ya bana ayzıklar olsun vallahi Hakan Üstünberk'i beğenmiyordum pasif edilgen diye ama adamın bir duruşu vardı takımı besliyordu da bir şekilde.

Şimdi Lütfi Arıboğan gittiğine göre Murat Özyer'İn gitmesi için gün sayabiliriz. Eşi hakkında büyük düşünceleri varsa onu da alıp Lakers'ı kendisi Sparks'ı eşi çalıştırabilir.

GS için de taraftar taraftarlığını bilsin ve yapsın. Avrupa şampiyonu olan kadın takımı 30 kişiye oynuyor. Yarın göreceğiz bakalım kaç kişi olacak salonda. Sen takıma şubeye ilgi gösterme maça gelmemek için bin tane bahane öne sür. Maça giderken ve gittiğinde 10bin yerden bunu duyur sonra GS yönetimi çok ilgisiz bık bık bık :))

Nalga olayından sonra GS'da basketbolun ayaklanmasının tek sebebi taraftardır. Çünkü taraftar takıma sahip çıktı o zamanlar takımlar 2-3bin ortalamaya maçını belki oynarken biz minumum 4-5 bin kişiye oynamaya başladık. Taraftar ilgi gösterince sponsorlar yaklaştı yönetim ilgisini arttırdı. Yani Yönetim ilgisi istiyorsanız önce siz ilgi göstereceksiniz. Çevrenizde bundan şikayetçi olanlara da bunu anlatacaksınız. yoksa öyle ya bir zengin yok mu yeaaa versin para devri olmadı olmaz GS'da

Bu arada basketbolda geçen sene, bu senenin parası harcanmış. Erkek-kadın bütçeler daha sezon başlamadan aşılmış. Yönetime kızıyorum ama idarecilerin de bu dengeyi sağlayamaması (Direk Murat Özyer bu adam tabiiki) Yönetimden daha fazla idarecinin suçudur. Yönetimin suçu, adamın bu vasıfsızlığını, şubeyi iflasa götüren bu tutumunu görmeyip hala görevde tutması!

Adaşım her zamanki gibi güzel yazmışsın ama büyük koçun hedefleri büyük olur..Beraberinde de büyük maliyetli kadrolar ve vizyon ister..Yönetimin bunlarla uğraşacağına onun sinirlerini bozup, gitmesini sağlayarak, sorunu bu şekilde çözmeye tercih ettiğini düşünüyorum..Ergin Hocada bence bunun farkında ve son iki gündür oda kartlarını doğru oynamaya çalışıyor...Oyunun farkında ve verdiği ilk mesaj, ne olursa olsun kalacağı yönünde...Furkan krizin iç saha maçının hemen ertesinde patlatılması ve aradan 24 saat geçmeden Can Topsakal'ın ve resmi siteden yapılan açıklamalarda oldukça hızlı..Düğmeye basıldığını düşünüyorum...İnşallah yanılırım..

zamanında söyledik bu ünal aysalın basketbolda yanlış işler yaptığını, sonuç buralara kadar geldi, yazıklar olsun, madem öyle bu işlerle uğraşılmasın kapatın gitsin yani, sonuç bu mu ? oyuncular istediği zaman ayrılabilecek diyorlar nerde kaldı bizim kulübün saygınlığı !

Cem Şentürk;n890064' Alıntı:
Tarih : Eurolegue ve ligde deplasmanların üst üste denk geldiği bir zaman aralığı
Oyun Adı : Ergin Atamanın Gönderilmesi
Oyuncular : Basketbol Şubesi Umrunda Olmayan ve Kurtulmaya Çalışan Galatasaray Yönetimi
Sahne 1 : Koçun medya ve taraftar gözünde yıpratılması
Sahne 2 : Koçun yöneticilere yaptığı saygısızlık
Sahne 3 : llke ve geleneklerine bağlı Galatasaray yönetimince Ergin Ataman'ın görevine son verilmesi

Benim de aklımdan geçmedi değil bu durum.
Ama Ergin Hoca'yı görevden alacak yönetim net beyinsizdir !
Ergin Hoca'yi göndermekte biraz sıkar ayrıca.
Yürek ister Ergin Hoca'yi göndermek.

Sühan Cem Uçsoy;n890071' Alıntı:

Sühan Bey yazınız çok güzel olmuş.
İlk paragrafınızda parasizliktan kimi getirecekler demişsiniz.
Murat Özyer en büyük aday.
Bu hepimizin aklına gelmiştir sanırım.

Can Topsakal falan dikkat etsin de Ergin Ataman'ın isminin altında kalmasın. Haysiyetsizliğin alemi yok, adam göreve geldiğinden bu yana maddi sorunlar yüzünden devamlı olarak takımının dağılma tehlikesiyle yüzyüze. Oyuncuları hem teknik-taktik hem de kafa olarak hazır tutmaya çalışıyor üç yıldır. Sen kimsin Can efendi, hocaya gider yapıyorsun? Terbiyesiz herif, utanmaz!

Galatasaray'da ciddi bir taraftar ayaklanması şart. Hem futbolda hem basketbolda acayip bi rezaletle karşı karşıyayız. Herkesin açıklamaları birbiriyle çelişiyor, kimse tutarlı değil, taraftar aptal yerine konuyor. Yöneticiler akıl almaz acemiliklere imza atıyor.

Biz hesap sormazsak çok daha kötüye gidecek işler.

Yeni başkanımız gerçekten çok enteresan bir kişi. Bugün gene 30 çalışanın işine son vermiş. Zannediyor ki üç-beş kişinin işine son verilerek tasarruf yapılır. Eğer ki 6 aylık başkanlığında, kulübün sorunlarını çözmek adına edindiği tek misyon çalışanların işine son vermekse, öyle bir kişinin işine son versinki hem basketbol takımı bu sahipsizlik hissinden kurtulmuş olsun hem de onlarca sıradan çalışanın günahını almamış olsun. Ergin Ataman'a da belki bu sayede hocalığının yanında şube koordinatörlüğü görevi de teklif edilebilir. Böylelikle en azından basketbol şubesindeki çok seslilik kısmen azaltılmış olur. Yani, tıpkı zamanında Fatif Terim'e verilen ayrıcalıklar Ergin Ataman'a da verilmelidir. Hocanın bu benzeri görevi, Fatih Terim'den çok daha iyi yapacağına da inanıyorum.

Bu rezillikleri de bir an önce çözün artık. Kalemi satın alınmış Aziz Yıldırım'ın yazarlarına daha fazla malzeme vermeyin. Ayrıca televizyonlara çıkıpta önceki yönetim şöyle şöyle yaptı biz düzeltmeye çalışıyoruz diye yakınmayın. Sizin o koltuğa oturmanızın sebebi zaten önceki yönetimin hatalarını temizlemek. Bunu bilerek geldiniz. Öteki türlü geliş amacınızın altında başka şeyler arayacağız.

Ergin Ataman'a bayılmam bilen bilir zaten burada , salonda filan. Ama adamı resmen gözümde büyüttü yönetim. Hocanın sonuna kadar yanındayım. Erkek gibi çıkmış konuşmuş. Parayla Ergin Ataman'ın antrenörlük yeteneğini kiralıyorsunuz beyler ; konuşma hakkını değil .

Ergin hocanın tarzını genel olarak ben de çok beğenmiyorum, ama şu anda sonuna kadar haklı ve desteğe ihtiyacı var. Hiçbir icraat yapmayan, sadece bıdı bıdı yapan yöneticilere / idarecilere karşı buna mecburuz.

O yüksek divan da el kaldırmaya mecali olmayanları geçtim de o çok övünülen o sözde çok ama çok büyük camiadan hadi camiayı da geçtim bu camiada yetişmiş bugun çok büyük holding sahibi işadamları , ulan hadi onu da geçtim bu takıma gönül vermiş dışardan bir tane işadamı yok mu şu şubeye destek çıkacak sponsor olacak ?

Yönetimi geçtik zaten onların kendine hayırları yok.Durumu idareten kurulmuş bir yönetim.5 ay sonra yoklar. Ama bu kulübün dinamikleri bu kadar mı zayıf olur.

Nerde o çok büyük firma sahipleri? Nerde duayenler ? Tek meziyeti oyunculara şaklabanlık yapan onun dışın da idari ve teknik anlamda koskoca sıfır olan Abdürrahim Albayraktan medet uman bir divan mı Çok büyük? Alayı yüreksiz. Tv başın da benim kadar Galatasaraylılar işte. Tek fark onlar sök ve yönetim hakkına sahipler. Aman yaralı parmağa işemesinler aman bir kaynak yaratmasınlar. Hepsine Yazıklar Olsun!

Son 1.5 senede liv hpspitalden başka sponsor bulamayan klübün profosyonellerine yazıklar olsun, pazarlamaya çalıştıkları marka Galatasaray markası ve sponsor bulunamıyor.Hiç mi gidilmez cola'ya,pepsi'ye,eti'ye petrol şirketlerine,arkas firmasına,kargo firmalarına.... yüzlerce firma sayabilirim ve bu firmalar Galatasaray markasına sponsor olmayacak!.Murat Özyer, Ceo denen Lütfi Arıboğan ve diğer pazarlama müdürleri yazıklar olsun bir sponsorluk anlaşması imzalayamadıkları gibi Konuyla ilgilenmesi gereken son kişi Ergin Ataman Takımın antremanıyla,maç programıyla elinden kaçan oyuncular ile ilgilenirken sponsorluk konusunu açtığında hiç ummadığımız bir tepkiyle karşılaşabiliyor...
Böyle pazarlamacılar böyle bir yönetim şekli kulübümüze hiç ama hiç yakışmıyor.

Sanki inadına ödeme yapmıyorlar ya, inadına takımın dağılması için özel çaba harcıyorlar sanki.

Furkan takımdan ayrılalı 3 gün oldu. Ergin hoca "son uyarı"larını yapalı da. 72 saat! Tık yok ya şubede, inanılır gibi değil. Çıldıracağım.

Ey Can Topsakal, ey Murat Özyer? Yahu sizde azıcık gurur, azıcık utanma yok mu? Ya şu ödemeleri yapın, beceremiyorsanız da DEFOLUN GİDİN!

Bugün Furkan'ın gidişi ve Ergin hocanın "takım dağılabilir" uyarısından itibaren BEŞİNCİ gün ve hala ödemelerle alakalı en ufak bir gelişme yok.

Murat Özyer özlü söz paylaşıyor, Can Topsakal denen aristokrat kayıplarda... Lanet olsun size.

Gökmen Özdemir: "Furkan Aldemir ayrıldı diye Galatasaray yönetiminde sevinen insanlar var. 'Keşke Arroyo ile Erceg de gitse' diye dua edecek kadar günü kurtarmayı düşünen insanlar var. İsim de veririm de vermeyeyim, şimdilik en azından onlara bir şans vermiş olalım."

Galatasaray yönetimlerinden bu kadar nefret edeceğimi hiç düşünmezdim. Gökmen Özdemir'in dediğinin de doğru olma imkanı yüksek, bu kadar hain ve sorumsuz adamlar vardır, inanırım.