Zeynepgül Ene

O zaman adı geçen isimlerden bir farkı yok Efe Güvenin.

Sadece koçluk anlamında değil söylediğim aslında. Ben Efe Güven'in bazı hareketlerinden aşırı negatif bir izlenim alıyorum. Yani bu kadar oyuncunun kaçması vs. çok hayra alamet işler değil. Hadi bu sene Zeynepgül Ene vardı ama geçen sene de benzer durumlar yaşandı. Bazen çok fazla kameralara oynuyor gibi hissediyorum.
 
Yalan ve iftira mı yoksa takım içinde olanın içerde kalması prensibine ihanet mi? İkincisi ise ortada yalan/iftira yok.Birincisi ise neden hukukî haklarını şimdiye kadar kullanmamis ve hâlen kullanacağı yönünde bir beyanı yok.Ayrica sporculara yapılan haksızlık ötesinde mobing varsa neden müdahale etmemis idareci olarak engel olmamis en azından engel olmaya çalışmamıs onu da anlamadım. Bu durumda ithamlari doğru ise kendisinin de bir miktar dahli olmuyor mu ? Once bu bütçe tamam diyip sonra talepkar olmada ülkemiz antrenörleri arasında yaygın zaten .Bir de anlamadığım kendisinden haz etmeyen çok sızıntılarin kaynağından nasıl bu kadar emin. Olayın diğer tarafından da hiç olumlu elektrik almıyorum ama bir tarafta daha somut iddialar var madem iftira neden gereği yapılmıyor Zeynepgul hanımin iddialari ise daha soyut ve daha az inandırıcı geldi bana bir tek sporculara yapılan haksızlıklar kısmı belki doğrudur da madem öyle zamanında müdahale etse imiş şimdi şikayet edeceğine.
 
Sen düne kadar kulüpte kalmak için elinden geleni yap, bütün tanıdıkları araya sok. Ama olmayınca millete saldır. İğrenç bir insansın.
 
Ağla Zeynepgül ağla. 775 litre benzini içerken yada TBF'den aldığının iki katını bizden kazanırken de ağlıyor muydun?
 
Bence cok etkilesime gerek yok. Neticede zorla gorev almadi, yonetim getirdi ve gorevini iyi yapamadigi icin ayrildi.
Hikayesi bu kadar. Unutalim gitsin ama Ene soyadi sayesinde kulube yakin olmaya devam edecektir.
 
Bu arada kendisi ile en kotu anilarimdan biri eski basketbol gazetesi fanatik baskette yazar oldugu donem.
O donem yabanci gardlara karsi olan bir yazi yazmisti. Iki veya uc yabancili donemler ve cogu takimin yabanci olarak pota alti oyunculari tercih ettigi vakitler.
Kendisi netasin yabanci oyuncu olarak gard bolgesine tercih yapmasini yerden yere vurmus ve o gard gibi bircok turk oyuncunun oldugunu uzun uzun agresif bir dille anlatmisti.
Bahsi gecen gard damir mrsic ve ulkedeki kariyerini hepimiz izledik. Sanirim es durumundan bir sekilde gaza gelmisti.
 
Senden kurtulduk, sözde Galatasaraylı ama küme düşersem kariyerimi riske atamam diyerek teklimizi reddeden kocanın takımı da inşallah küme düşer
 

Üst