ZTK Grup 1. Maç | Galatasaray - Denizlispor

Yalnız Emre Çolak değişimi bu kez pozitif şekilde etkiledi takımı bunu es geçmemek lazım.Tabi bunda Kewell'ın standartının çok çok aşağısında bir oyun sergilemesinin payı büyük.
 
Tribünde bjkye küfretmediği zamanlarda gayet iyiydi.
Bu maça önemsiz olarak bakanlar var ama bence gayet önemli.
Dilekolay 6 yıl olmuş!
 
Tribünün alisamiyene veda amaçlı yazılan beste olan seni yıkacak dozerin'i sölemesini bekledim ama olmadı : :oops:
 
Emre Çolak kesinlikle güç antrenmanı yapmaya başlamış.Bugün kısa sürede 3 kez omuz omuza girip pozisyondan topla birlikte çıkmayı başardı.Açıkçası biraz daha güçlendiği taktirde Hagı Emre'yi gözüne kestirdi yeni Emre yapacaktır onu.

Pinooooo diyorum başka bir şey demiyorum.Bugün çalıştı 2 kez çok çok önemli poziyonu değerlendiremedi onun için moral bozabilirdi o ama attığı iki gol çok iyi oldu.hem bizim hem onun için.

Elano'da kendine güvenildiğinde ne olacağını gösteriyor.Kendine gelmeye başladı.Hagı'nın en büyük katkısı Elano üzerinde oldu.

İnsua'yı çok beğendim.Ama gel gitte biraz sıkıntı var gibi.

Son olarak bunu söylerkende çok içtenim.Barış Özbek böyle oynayacaksa Mustafa'yı bir daha görmeyelim mümkünse.Barış'ı eskiye kıyasla baya beğendim.Yer yer hatalar yaptı ama Sarp'la kıyaslanamaz.Hagı'nin gelişi,forma alabilme ihtimali onuda baya sarsmış görünüyor.

Genel olarak ciddiyetle ama durağan oynadık.Bunda Aydın ve Kewell'ın hiç bir şey üretememesinin etkisi büyüktü.Son aksayan Kewell'da oyundan çıkıp bugün çok iyi bir performans otrtaya koyan Emre Çolak girince oyuna ikinci yarının o anına kadar sergilediğimiz iğrenç oyun 180 derece döndü.
 
Pino'nun ikinci golünde aklıma Ümit Karan'ın Ankaragücü'ne attığı gol geldi :)

Gerçekten Pino toparladı kendini,iyi yolda ilerliyor.

Bugün dikkatimi Kewell'ın rakip sağ bek'i bir kere bile geçememesi çekti.

Bir de Ali Turan neden stoperde denenmez aklım almıyor arkadaş.

Ve son olarak artık Emre'yi kazanalım : )
 

Üst