Temizlik başladıysa yeni gelecek şube sorumlusundan ilk beklentim bu photoshopcu arkadaş ile vedalaşsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bombaya gel !!!
Ömer Yalçınkaya basket takımının başına düşünülen koçlarla acil görüşmek istiyor. 3 adayımız var. Hakan Demir, Ertuğrul Erdoğan ve Yağızer Uluğ. Bu 3 isme de TT Arena'da randevu veriliyor, kendileri davet ediliyor. Buraya kadar her şey normal.
Bu 3 isme de AYNI GÜN, AYNI SAATTE, FARKLI LOCALARDA toplantı ayarlanıyor. Sonra adaylar anı olsun diye locadan çıkıp bi stadın fotosunu çekelim diyolar. O da ne? Hoppaaaa diğerleri de dışarda. Sen niye burdasın, ben niye burdayım derken ortalık yangın yeri.
Peki bu gereksizliğin ve rezaletin sebebi ne? Ömer Yalçınkaya abimizin tatile çıkacak olması.Canım benim...
(via@mtt1905)
Yok artık![]()
Benim tek sorum, Las Vegas'a oyuncu izlemeye ve görüşme yapmaya giden sayın genel menajerimiz mesela burnunun dibindeki Sinan Erdem'de düzenlenen Turgut Atakol gençler turnuvasında kaç maç izlemiş?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.