2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Kusura bakılmasın ama Micov'un da bu işlerden pek anlamadığını düşünüyorum.
Geçmişte iyi bir oyuncu olmak iyi bir GM olmak için kriter değil. Bu adam GM'likte ne başardı diye düşünmeliyiz.
6-7 milyon dolar parayı çöp ediyoruz.

Bu tipleri gördükten sonra Turgay Zeytingöz'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Gidin Turgay Zeytingöz'ü Önder Külçebaş'ı filan getirin.

Kusura bakılmasın ama Micov'un da bu işlerden pek anlamadığını düşünüyorum.
Geçmişte iyi bir oyuncu olmak iyi bir GM olmak için kriter değil. Bu adam GM'likte ne başardı diye düşünmeliyiz.
6-7 milyon dolar parayı çöp ediyoruz.

Bu tipleri gördükten sonra Turgay Zeytingöz'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Gidin Turgay Zeytingöz'ü Önder Külçebaş'ı filan getirin.
Turgay Zeytingöz konusunda yüzde yüz katılıyorum. Bu adamı yememeliydik.

Şikecilerin futbolda yaşadıkları kader bize basketbolda musallat oldu. 10 yıl olacak ne bir basketbol var ortada ne bir başarı... 21-22 sezonu oluşturulan muhteşem takım vardı ama onun da içine edip dağıttılar.

Galatasaray bir futbol kulübüdür bu kadar net

Micov'a 1 sezon öncesi vermek gerekiyor. Sezon ortasında geldi elinde sihirli değnek yok. Herkes kimi yedekte rahatlasak kafasında. Bu sene yok kardeşim silin hafızalarınızı bu sezon.

Eskisi gibi net kaliteli oyuncu sayısı çok azaldı maalesef. Yap bozla devam gibi görünüyor.

Şikecilerin futbolda yaşadıkları kader bize basketbolda musallat oldu. 10 yıl olacak ne bir basketbol var ortada ne bir başarı... 21-22 sezonu oluşturulan muhteşem takım vardı ama onun da içine edip dağıttılar.
21-22'deki takım da rastgele oluşturulduğu, her şey denk geldiği için bu haldeyiz. Şans yaver gider 1-2 seneye belki yine iyi takım olursun ama bir plan dahilinde olmadığı için biz 1 iyi 5 kötü devam edeceğiz maalesef böyle

Şu ana kadar isimleri geçen oyuncular
Vrenz Bleijenbergh
Aleksej nikolic
Donatas moteijunas
Marius Grigonis

Grigonis ve moteijunas geçmişte çok beğendiğim ve kariyerine saygı duyduğum oyuncular fakat Avrupalı oyuncuları dolduralım daha iyi bir takım oluruz varsayımı doğru değil. Eskiden belki olabilirdi ama günümüzde bu oyun atletik amerikalıların oyunu. Günümüzde Avrupalı oyuncu piyasası çok dar. Eskiden çok iyi sırp litvanyalı Hırvat Yunan oyuncular vardı. Şimdi pazar çok dar ve iyi olanları direkt nba’e gidiyor.

Geri