2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta

Ahmet’le Vahit Emre oynar burakhan oynamaz

Tonıutti 1 yıldır bir sporcu hayatı yaşayamıyor kulubün batışından dolayı,ondan ilk 6 ya hemen yazılamaz kolay kolay.Milliyi de bıraktı diye hatırlıyorum en son.

Tonıutti 1 yıldır bir sporcu hayatı yaşayamıyor kulubün batışından dolayı,ondan ilk 6 ya hemen yazılamaz kolay kolay.Milliyi de bıraktı diye hatırlıyorum en son.
Olabilir ama onun yedeği Hilmi oynarsa hepten kötü Hilmi'nin kariyerinde en büyük başarı büyük takımlarda yedek pasör olabilmek böyle bir oyuncuya hemen gel as pasörümüz ol demek mantıklı olmaz

Yalnız Efe için konuşulan rakamlar korkunç. Voleybol tarihinin en pahalı transferini yaptık bütün kupaları almak zorundayız.

Bu kadronun başına mutlaka iyi ve ağırlığı olan bir koordinatör getirmek şart.

Son düzenleme:
IMG-20260612-WA0000.webphadi hayırlısı

Şampiyonluk hayırlı olsun.

Efe hamlesi gelmese yüksek ihtimal yine Ziraat bizi iki senedir olduğu gibi finalde ezer yener kupayı alırdı.Tek transfer ile favori konumuna geçtik parası ne olursa olsun alınmalıydı öyle de oldu helal olsun yönetime lig de 3 kupayı da almamız lazım.

Yalnız Efe için konuşulan rakamlar korkunç. Voleybol tarihinin en pahalı transferini yaptık bütün kupaları almak zorundayız.
Yok öyle bişey çok daha pahalı en az 10 transfer sayılır.Erkek voleybol özelinde konuşuyorsak Efe en pahalı 10 transfer arasına girer ama kadın voleybolda 2.5 milyon alan Boskovic var mesela

Yok öyle bişey çok daha pahalı en az 10 transfer sayılır.Erkek voleybol özelinde konuşuyorsak Efe en pahalı 10 transfer arasına girer ama kadın voleybolda 2.5 milyon alan Boskovic var mesela
Erkek voleybolda totalde bu kadar harcanan kaç voleybolcu var mesela? Efe bizim için nokta atışı ama bu overpaid olmadığı anlamına gelmez.

fb algı hesaplarının yaptığı fahiş bütçe palavrasına inanmayın .. adis ne alıyor? Anderson ve bedirhan bedavaya mı oynuyor ? Efe den az değil

Bedirhan dünyanın en çok maaş alan ortası artık tarzı bir paylaşım yaptı Jakub Fener ile anlaşınca Bedirhan gibi bir oyuncuyu dünya da hiçbir ortanın almadığı paralara almaktansa Efe tercih eder herkes zaten çok iyi transfer lekelenecek bir yanı yok

Jakub maaşı 1.25 milyon bonservisi ile 1.5 milyon euro bu yıl maliyeti diye paylaşmış bonservisi baya ucuza bitmiş bence 250 bonservis için uygun şaşırdım yüksek beklemiştim.

Son düzenleme:
Aktif en pahalı voleybolcu Efe.

Ben de erkek voleybola para ayrılması taraftarıyım ama bir oyuncuya böyle bir para harcayabiliyorsak kadın tarafı da bizim başımız kel mi diyecektir şüphesiz.

Yok öyle bir rakam. Tamamen uydurma. 2 milyon bile değil Boskovic'in aldığı rakam. Formunun zirvesinde iken Vakıfbank 1.7 milyon teklif etmişti ama kabul etmemişti. Bunu da Guidetti açıklamıştı zaten. Vakıfbank'a geldiği dökük haline asla o paraları vermez kimse. Voleybolmagazin'in uydurması o 2.5 milyon rakamı.

Geri