Metin Karadeniz
Kayıtlı Üye
Efe Mandıracı ile kontrat görüşmeleri başlamış. Artık buradan dönmeyeceğini düşünüyorum.
Saygılar.
Saygılar.
Çok dillenmeye başladı doğruysa muhteşem haber.Efe Mandıracı ile kontrat görüşmeleri başlamış. Artık buradan dönmeyeceğini düşünüyorum.
Saygılar.
Erkek takımını da kadın takımını da yöneten aynı kişi.Efe haberi ilk buraya girildiğinde pek inanmamıştım İtalya da kalır gibi geliyordu ama gelecek gibi şuan herkes konuşmaya başladı.Efe hamlesi ile cidden lig de çok rakip tanımayız.CL de hedeflerde başka olur zaten erkek takımı çok iyi yönetiliyor Efe hamlesi pastanın üstüne çilek olur.
Efe'yi bütün internette ilk yazan siz oldunuz. Eğer olursa büyük bir tebrik hak ediyorsunuz.Benim de bir katkım olsun ilk benden duyun;
Efe Mandıracı için çok ciddi masadayız ve ibre bizden yana.
Saygılar.
Ligin kaderini değiştirebilecek bir oyuncu. Gittiği takımı favori yapar.Adis'den daha mı iyi bir oyuncu?Ben çok bilemiyorum böyle ligin kaderini değiştirecek kadar.
Onu biliyoruz zaten ama verilen bütçeler erkek takımına yetiyor piyasa ucuz olduğu için.Kadınlarda da ben tablodan memnunum zaten ama orda zirveye oynayacak bütçe de kadro da yok o anlamda dedim.Erkek takımını da kadın takımını da yöneten aynı kişi.
Adis'in artık pek olayı kalmadı Efe en iyi yerli oyuncu şuan dünyanın en iyi ligi İtalya liginde de çok iyiydi bu sezon.Dünya'nın aktif en iyi servis atan oyncularından hücum blokda çok çok üst düzey sadece manşeti kötüdür tek zorlandığı alan o oda sıkıntı değil olursa cidden denge değiştirir.Gelecek sene 2 senedir olduğu gibi Ziraat-Gs finali olur şampiyon yine Ziraat olur gibi öngörüyordum ama Efe gelirse o finalde ibre bize döner.Adis'den daha mı iyi bir oyuncu?Ben çok bilemiyorum böyle ligin kaderini değiştirecek kadar.