2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta

Efe Mandıracı ile kontrat görüşmeleri başlamış. Artık buradan dönmeyeceğini düşünüyorum.

Saygılar.

Efe Mandıracı ile anlaşmış mıyız?

Twitter’da fbliler yönetimlerini yerden yere vuruyor Efe işini duymuşlar sanırım. İnşallah Efe bize gelir. Bizim ve ligin kaderini belirleyecek bi hamle hatta belli olmaz clde de f4 olabilir

Efe haberi ilk buraya girildiğinde pek inanmamıştım İtalya da kalır gibi geliyordu ama gelecek gibi şuan herkes konuşmaya başladı.Efe hamlesi ile cidden lig de çok rakip tanımayız.CL de hedeflerde başka olur zaten erkek takımı çok iyi yönetiliyor Efe hamlesi pastanın üstüne çilek olur.

Umarım doğrudur. Boşa heveslenip üzülmek istemiyorum, bakalım duyarız yakında bir şeyler.

Efe haberi ilk buraya girildiğinde pek inanmamıştım İtalya da kalır gibi geliyordu ama gelecek gibi şuan herkes konuşmaya başladı.Efe hamlesi ile cidden lig de çok rakip tanımayız.CL de hedeflerde başka olur zaten erkek takımı çok iyi yönetiliyor Efe hamlesi pastanın üstüne çilek olur.
Erkek takımını da kadın takımını da yöneten aynı kişi.

Benim de bir katkım olsun ilk benden duyun;

Efe Mandıracı için çok ciddi masadayız ve ibre bizden yana.

Saygılar.
Efe'yi bütün internette ilk yazan siz oldunuz. Eğer olursa büyük bir tebrik hak ediyorsunuz.

Adis'den daha mı iyi bir oyuncu?Ben çok bilemiyorum böyle ligin kaderini değiştirecek kadar.

Erkek takımını da kadın takımını da yöneten aynı kişi.
Onu biliyoruz zaten ama verilen bütçeler erkek takımına yetiyor piyasa ucuz olduğu için.Kadınlarda da ben tablodan memnunum zaten ama orda zirveye oynayacak bütçe de kadro da yok o anlamda dedim.

Adis'den daha mı iyi bir oyuncu?Ben çok bilemiyorum böyle ligin kaderini değiştirecek kadar.
Adis'in artık pek olayı kalmadı Efe en iyi yerli oyuncu şuan dünyanın en iyi ligi İtalya liginde de çok iyiydi bu sezon.Dünya'nın aktif en iyi servis atan oyncularından hücum blokda çok çok üst düzey sadece manşeti kötüdür tek zorlandığı alan o oda sıkıntı değil olursa cidden denge değiştirir.Gelecek sene 2 senedir olduğu gibi Ziraat-Gs finali olur şampiyon yine Ziraat olur gibi öngörüyordum ama Efe gelirse o finalde ibre bize döner.

Yabancı orta veya pasör ile oynama fırsatımız doğar

Gerçekten anlamıyorum erken öğrenince ne oluyor insanların başı göğe mi eriyor? Türkiye'de Efe'yi isteyen kulüpler var ve biz de bunlardan biriyiz ama biten bişey yok. Şu anda Piacenza'nın kontratlı oyuncusu. Önümüzdeki günlerde neler olacak göreceğiz.

Geri