2026-2027 Galatasaray Kadın Futbol Takımı

Kaleciyi değil, kalecilerimizi değiştirmemiz lazım.
2 adet yabancı kalecimiz var.

Febe kalecisi Goknur'u istiyor musuz

Fenerbahçe kalecisini kaybettiyse ABB Fomget'ten ayrılan milli takımın as kalecisi Selda Akgöz için uğraşabilir. Elimizi çabuk tutup onu almalıyız yoksa kaleci bulmamız çok zorlaşır.

Patrícia Morais, Galatasaray'a katılmaya hazırlanıyor.

Portekiz milli takımının 34 yaşındaki deneyimli kalecisinin, Türk kulübünde milli takımdan arkadaşı Jéssica Silva ile yeniden bir araya gelmesi bekleniyor. ✍️

-@FlashScorePT

La Voix du Nord'daki meslektaşlarımıza göre , Aude Gbedjissi'nin Türk ligine katılacağı ve Galatasaray ile sözleşme imzalayacağı tahmin ediliyor.

Lensois.com : 27 yaşındaki forvet oyuncusu Fransa, İngiltere, İtalya ve hatta Suudi Arabistan'dan teklifler almasına rağmen, Türkiye'de Galatasaray ile sözleşme imzalamaya karar verdi . Aynı haber kaynağına göre, 7 numaralı oyuncunun maaşının üç katına çıkması bekleniyor ve transferin birkaç gün içinde resmen açıklanması öngörülüyor.

Yerli kaleci olarakta Selda Akgözü bekliyorum 2.kaleci olarak inşallah alırız.

Patrícia Morais, Galatasaray'a katılmaya hazırlanıyor.

Portekiz milli takımının 34 yaşındaki deneyimli kalecisinin, Türk kulübünde milli takımdan arkadaşı Jéssica Silva ile yeniden bir araya gelmesi bekleniyor. ✍️

-@FlashScorePT
Braga’nın geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı bazı maçların özetlerine baktım. Yediği goller, yan toplara çıkışı ve hatta bazı kurtarışları bile skandal. Birinci kalecimiz yabancı olacak gibi ama sanki bu konuda daha seçici olmalıyız. Geçtiğimiz sezon bu konuda ağzımız yanmıştı.

Braga’nın geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı bazı maçların özetlerine baktım. Yediği goller, yan toplara çıkışı ve hatta bazı kurtarışları bile skandal. Birinci kalecimiz yabancı olacak gibi ama sanki bu konuda daha seçici olmalıyız. Geçtiğimiz sezon bu konuda ağzımız yanmıştı.
Aynen katılıyorum.

Bu yabancı kaleci sevdası nerden geliyor acaba. Mutlaka selda akgözü'de almak lazım.
aude gbedjissi biraz youtube'den baktım fena birine benzemiyor.
Tabi mutlaka sprinter kanat almak lazım fener geçen sene bunun ekmeğini iyi yedi.

Geri