Ben bu maçta Fenerbahçe'ye yönelik kendi adıma alacağımı aldım.Beşiktaş 90 dk boyunca tempoyu olabildiğince yüksek tuttu.İlk yarı Greenwood'un olduğu kanatta Beşiktaş fazla boşluk veriyordu,Fenerbahçe 2-0'ı bile yakalayabilirdi,bu ayrı.Hatta Fener bugün kazansaydı bile bugünkü maç çok güzel sinyaller verdi der geçerdim.
Tempoyu olabildiğince yüksek tutarak oynayan takıma karşı Fenerbahçe'nin nefesi yetmiyor.2 yabancı beki savunmada kötüler.Üstüne Beşiktaş'ın geçişlerinde,geriye koşmakta çok zorlanıyorlar.2.yarı sadece Beşiktaş'ı izleyen bir Fenerbahçe vardı.Geçiş üstüne geçiş yediler.Bu maç Beşiktaş'ın evinde olsaydı taraftar coşkusuyla birlikte Beşiktaş 3-4 diye giderdi.
İrfan Can-Oğuz-Kerem'den medet uman bir camia,daha önce Dzeko-Nesyri'de olduğu gibi,Vedat ve Lukaku gibi birbirine benzer 2 forvet alan,Talisca gibi gönderilmemesi gereken bir adamı yollayan,üstüne kötü transfer planlaması yapan yönetim,ve o yönetimin getirdiği standardın üstüne 1 tık bile çıkamayan İsmail Kartal.Vedat'ı çıkartıp Lukaku'yu aldığı anda aklı selim Fenerbahçe taraftarı gol gelmeden Beşiktaş galibiyetini kutladı.
Apokerim yerine Bitshiabu eğer bize uyarsa arkamıza yaslanarak 5.şampiyonluğun gelişini izleriz.Beşiktaş'da umarım Avrupa'da fazla yıpranır.Beni Fenerbahçe değil,Beşiktaş'ın nereye kadar gideceği düşündürüyor.