2026-2027 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Kamera karşısına futbolcu çıkarıp ''ben sakat değilim'' videosu yayınlıyorlar. Ertesi gün adam sakat olduğu için kadroya alınmıyor.....
Beşiktaş da ne zaman bunlar dara düşse, ihtiyaç olsa, bunlara can simidi oluyor. Bu akşam da kıyağını geçer şikecilere.
Her zamanki gibi yine bilmiş akil adam :))) Bu arkadaştan bir tane daha var burada, o kendini bilir...

Ben bu maçta Fenerbahçe'ye yönelik kendi adıma alacağımı aldım.Beşiktaş 90 dk boyunca tempoyu olabildiğince yüksek tuttu.İlk yarı Greenwood'un olduğu kanatta Beşiktaş fazla boşluk veriyordu,Fenerbahçe 2-0'ı bile yakalayabilirdi,bu ayrı.Hatta Fener bugün kazansaydı bile bugünkü maç çok güzel sinyaller verdi der geçerdim.

Tempoyu olabildiğince yüksek tutarak oynayan takıma karşı Fenerbahçe'nin nefesi yetmiyor.2 yabancı beki savunmada kötüler.Üstüne Beşiktaş'ın geçişlerinde,geriye koşmakta çok zorlanıyorlar.2.yarı sadece Beşiktaş'ı izleyen bir Fenerbahçe vardı.Geçiş üstüne geçiş yediler.Bu maç Beşiktaş'ın evinde olsaydı taraftar coşkusuyla birlikte Beşiktaş 3-4 diye giderdi.

İrfan Can-Oğuz-Kerem'den medet uman bir camia,daha önce Dzeko-Nesyri'de olduğu gibi,Vedat ve Lukaku gibi birbirine benzer 2 forvet alan,Talisca gibi gönderilmemesi gereken bir adamı yollayan,üstüne kötü transfer planlaması yapan yönetim,ve o yönetimin getirdiği standardın üstüne 1 tık bile çıkamayan İsmail Kartal.Vedat'ı çıkartıp Lukaku'yu aldığı anda aklı selim Fenerbahçe taraftarı gol gelmeden Beşiktaş galibiyetini kutladı.

Apokerim yerine Bitshiabu eğer bize uyarsa arkamıza yaslanarak 5.şampiyonluğun gelişini izleriz.Beşiktaş'da umarım Avrupa'da fazla yıpranır.Beni Fenerbahçe değil,Beşiktaş'ın nereye kadar gideceği düşündürüyor.

Herkes Beşiktaş'ı ve hocasını övmeye başlamış ama ben başka maç mı izledim?

Beşiktaş'ın arkası resmen yol geçen hanıydı. Hele ilk yarıda Fenerbahçeli oyuncular biraz koşsa ve doğru final paslarını atabilse, ilk yarıdan 2-3 farkla öne geçebilirlerdi.

İkinci yarıda Fenerbahçe'nin bu kadar kötü gözükmesi Beşiktaş'ı iyi gösterdi açıkçası. Ben öyle ahım şahım bir Beşiktaş görmedim.

Geri