Harikasın Ron Artest
.Adam daha düz bir şekilde topu süremiyor
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aynenkatılıyorum buna. Navarro ile de kanka oldu adam şimdi artık iyice coşarGazanfer Tosun' Alıntı:Rubio'nun İzmir'de yaptıkları unutulmuş bakıyorum da?
Erdal Avcı' Alıntı:Lakers'ın son sayısında her şey var.3 saniye ,steps, hücum reboundu alınırken yapılan faul,Pau Gasol'un çığlığı aşk,nefret,ihtiras![]()
Erdal Avcı' Alıntı:Lakers'ın son sayısında her şey var.3 saniye ,steps, hücum reboundu alınırken yapılan faul,Pau Gasol'un çığlığı aşk,nefret,ihtiras![]()
Erdal Avcı' Alıntı:Geçmiş olsun beyler.Miami maçı aldı.Birde LeBron 1 asist yaparsa tam olacak![]()
Doğan Sağlam' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":5otgs6kf]Geçen sene geldi aklıma. Yine Cristmas zamanı yapılan Lakers-Cavs maçı, Eren Aydın kardeşimin mağlubiyeti teyid eden mesajı. Ve son gülen ben.Yine ben olacağım biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.