En yetenklisi Livingston oda büyük hayal kirikligi olduWallace, Palmer, Delgado, Sadık gibi yetenek ve karakter yoksunu oyuncularla oynayacağın oyun bundan fazlası olamazdı zaten. Şaşırtmadı takım beni 3. çeyreğin ortasında çıktım maçtan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
En yetenklisi Livingston oda büyük hayal kirikligi olduWallace, Palmer, Delgado, Sadık gibi yetenek ve karakter yoksunu oyuncularla oynayacağın oyun bundan fazlası olamazdı zaten. Şaşırtmadı takım beni 3. çeyreğin ortasında çıktım maçtan.
En yetenklisi Livingston oda büyük hayal kirikligi oldu
Karakter filan gectim Wallace guard oynuyor, oyunun ondan başladığı herhangi bir hücumda 3 pas yapma şansı yok bir takımın. Kendi kendine oynuyor. 3. sınıf takım oyuncusu.Wallace, Palmer, Delgado, Sadık gibi yetenek ve karakter yoksunu oyuncularla oynayacağın oyun bundan fazlası olamazdı zaten. Şaşırtmadı takım beni 3. çeyreğin ortasında çıktım maçtan.
Sadık her geçen gün geriye giden, basketbolun en temel hareketlerini bile yapmaktan aciz olan bir oyuncu haline geldi. Sahada böylesine komik görünüşlü bir oyuncuyu izlemek enteresan. Bir basketbolcu, deneyim kazanmasına ve yaş almasına rağmen nasıl bu kadar geriye gidebilir, gerçekten akıl alacak gibi değil !!!Sadık’ın atletizmi stoper Apo ile yarışır. Yakında NBA yaparsa şaşırmamak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.